Home » , , , , , » ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΟΓΑ Α21-Επίδομα ΟΑΕΔ-ΕΝΦΙΑ-κοινωνικό μέρισμα 2014- ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΟ 2014- επίδομα πετρελαίου θέρμανσης-φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΟΓΑ Α21-Επίδομα ΟΑΕΔ-ΕΝΦΙΑ-κοινωνικό μέρισμα 2014- ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΟ 2014- επίδομα πετρελαίου θέρμανσης-φοιτητικό στεγαστικό επίδομα

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 | 8:30:00 π.μ.

Ενεργοποιήθηκε σήμερα ημέρα Παρασκευή η εφαρμογή που θα μπορούν οι δικαιούχοι για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ να ενημερωθούν ,στην ιστοσελίδα του Οργανισμού oga.gr ,για ποιο λόγω δεν τα έχουν πάρει καθώς και να ελέγξουν τις αιτήσεις τους Α21.


ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΟΓΑ 2014

Τα επιδόματα για το τέταρτο τρίμηνο να καταβληθούν 18 Δεκεμβρίου αντί του Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Θα πληρωθούν όσοι δικαιούχοι έκαναν ηλεκτρονική αίτηση μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2014.


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους, μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (www.oga.gr).Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την εγκύκλιο.
κατεβαστε εδώ το έντυπο Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα

***************
κάντε κλικ...>>>> Πότε πληρώνονται οι συντάξεις-ΕΚΑΣ-Δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ- Οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ 2014
κάντε κλικ...>>>> Δείτε ποιοι φοιτητές δικαιούνται 1.000 € φοιτητικό στεγαστικό επίδομα .

κάντε κλικ...>>>>  Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα -Εφαρμογή σε 13          δήμους, τα κριτήρια
κάντε κλικ...>>>>  Ποιοι θα πάρουν επίδομα πετρελαίου θέρμανσης 2014-2015


κάντε κλικ ....>>>  Πόσο είναι τα τέλη Κυκλοφορίας 2015-  Πως να εκτυπώσετε στο taxisnet τέλη Κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ 2014 ΕΔΩ

κάντε κλικ ....>>> Πληρωμή κοινωνικό μέρισμα- 
                            Πως θα δεις εάν θα πάρεις το κοινωνικό μέρισμα μέσω Taxis.


κάντε κλικ...>>>> Επίδομα μητρότητας σε ελεύθερες επαγγελματίες ασφαλισμένες στο ΕΤΑΑΜε βάση τη διαδικασία υποβολής και έγκρισης αιτήσεων και την αξιολόγηση αυτών, αποφασίστηκαν τα εξής:

1.       Διευρύνεται το βασικό όριο εισοδήματος από 6.000 ευρώ σε 7.050 ευρώ, το οποίο προσαυξάνεται ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του δικαιούχου. Συνεπώς, για οικογένεια με δύο παιδιά το συνολικό όριο εισοδήματος διαμορφώνεται στα 11.750 ευρώ, από 10.000 ευρώ που ήταν ως τώρα.

2.       Όλες οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ως τώρα και απορρίφθηκαν, καθώς και όσες θα υποβληθούν μέχρι τέλος Ιουνίου, θα αξιολογηθούν με τα εισοδήματα των φετινών δηλώσεων φόρου εισοδήματος και τα νέα εισοδηματικά όρια.

Υπενθυμίζεται ότι ως καταληκτική προθεσμία για την καταβολή των αιτήσεων έχει ορισθεί η 30η Ιουνίου.

Τονίζεται ότι, για τις  ήδη υποβληθείσες αιτήσεις η αξιολόγηση με τα νέα κριτήρια θα γίνει αυτόματα από το σύστημα χωρίς να χρειάζεται υποβολή νέας αίτησης.

 ******************************************


Αλλάζει ο τρόπος καταβολής του πολυτεκνικού επιδόματος
H Γενική Γραμματέας κ.Μπέκου σε συνέντευξη της σχετικά με την ημερομηνία πληρωμής για τα προνοιακά επιδόματα του μηνός Ιουλίου Αυγούστου 2014 που καταβάλλονται από τους κατά τόπους Δήμους της χώρας στους δικαιούχους , είπε ότι θα καταβληθεί περίπου στις 15 Σεπτέμβρη ημέρα Δευτέρα .


Στο εξής, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες θα καταβάλλονται στους δικαιούχους κάθε έτους ανά τρίμηνο, με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου, από την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε ημερολογιακού τριμήνου και εντός 20 ημερολογιακών ημερών. Αντίστοιχα, η επεξεργασία και εκκαθάριση των αιτήσεων Α21 με βάση τις συμπληρωματικές − τροποποιητικές Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος Ε1, θα πραγματοποιείται μέχρι τη λήξη του πρώτου διμήνου του επόμενου έτους.

Ως καταληκτική προθεσμία για την υποβολή αίτησης Α21 κάθε έτους ορίζεται η 15η Ιανουαρίου του επόμενου έτους ή τυχόν νέα οριζόμενη με απόφαση του υπουργού Εργασίας. Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί αίτηση Α21 εντός της προθεσμίας, ο υπόχρεος καθίσταται μη δικαιούχος για το έτος αυτό. Τα εισοδήματα που λαμβάνονται υπόψη είναι αυτά που έχουν δηλωθεί στις εκκαθαρισμένες αρχικές ή τροποποιητικές Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος Ε1.
Στους δικαιούχους που ήδη λαμβάνουν το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, δύναται να χορηγείται προκαταβολή, του πρώτου τριμήνου εκάστου έτους, ακόμη και αν δεν έχουν υποβάλει αίτηση Α21.
Το ποσό της προκαταβολής θα είναι ίσο με αυτό που θα ελάμβανε ο δικαιούχος για το πρώτο τρίμηνο με βάση την Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Ε1 που υπέβαλε για το προηγούμενο έτος, όπως αυτό αναπροσαρμόζεται.
Ακόμη, η καταβολή του πρώτου τριμήνου θεωρείται ως προκαταβολή και θα συμψηφίζεται με το ποσό που θα προκύπτει μετά την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος Ε1 τρέχοντος έτους και την αίτηση Α21 από το την αίτηση-δήλωση. Σε περίπτωση κατά την οποία η αίτηση Α21 δεν έχει υποβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία, τα ποσά που προκαταβλήθηκαν αναζητούνται ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, εκτός αν ο υπόχρεος, εν τω μεταξύ, τα επιστρέψει οικειοθελώς στον ΟΓΑ, με βάση την προβλεπόμενη από τον φορέα διαδικασία.

******************************************


 Εκδόθηκε η απόφαση απο το υπουργείο Εργασίας για το οικογενειακό επίδομα του ΟΑΕΔ 2014 .

 Οι αιτήσεις χορήγησης ξεκινούν στις 14/7 για οικογένειες με τρία παιδιά και άνω και λήγουν στις 31/12 . Οι αιτήσεις γίνονται κλιμακωτά ανάλογα των αιρθμό των παιδιών της οικογενείας

1)   την 14-07-2014 για δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω 
2)   τη 01-09-2014 για τους δικαιούχους με δύο παιδιά 
3)   την 01-10-2014 για τους δικαιούχους με ένα παιδί

περισσότερα   ΕΔΩΕπίδομα ΟΑΕΔ
Κατάργηση του οικογενειακού επιδόματος που δίνεται σήμερα απο τον ΟΑΕΔ στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ είναι πιθανό να επιφέρει η ημείωση των ασφαλιστικών εισφοροών των εργοδοτών που αποτελεί μια μνημονιακή δέσμευση που δεν έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνηση και η οποία, όπως φαίενται, μπαίνει πλέον σε τροχιά υλοποίησης.
Σύμφωνα με τα «Τα Νέα» πρόκειται για το επίδομα που δίνει ο ΟΑΕΔ σε όσους εργαζόμενους δεν εισπράττουν αντίστοιχο από τον εργοδότη τους, είτε επειδή δεν το προβλέπει η συλλογική τους σύμβαση , είτε επειδή προβλέπει χαμηλότερο.
Το επίδομα αυτό αντιστοιχεί σε 8,22 ευρώ το μήνα για όσους εχουν ένα παιδί, 24,65 ευρώ για τα δύο παιδιά, 55,47 ευρω για τα τρία παιδιά, 67,38 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά , 78,68 ευρώ για τα πέντε παιδιά και συνεχίζει αυξανόμενο, ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών. Το επίδομα αυτό δίνεται σε όσους

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το οικογενειακό επίδομα χορηγείται:
  (α) Στους ημερομίσθιους που παρέχουν εξαρτημένη εργασία με σχέση ιδιωτικού δικαίου σε οποιονδήποτε εργοδότη της χώρας, καθώς και στους αμειβόμενους με μηνιαίο μισθό που είτε δεν δικαιούνται οικογενειακό επίδομα από τον εργοδότη τους βάσει Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, Νόμου, Κανονισμού Επιχείρησης ή άλλων διατάξεων, είτε δικαιούνται από τον εργοδότη τους ποσό επιδόματος ίσο ή μικρότερο από εκείνο που χορηγεί ο ΔΛΟΕΜ για τον ίδιο αριθμό παιδιών (σχετ. ν.δ. 3868/58 «Περί συστάσεως ΔΛΟΕΜ» και άρθρο 18 παρ. 4 ν. 1346/83).
  (β) Στους απασχολουμένους με σύμβαση μίσθωσης έργου, εφόσον εργάζονται με συνθήκες που απαντώνται στις συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας (αρθ. 1 παρ. 1 ν. 4075/2012).
  (γ) Στους απασχολούμενους σε εργοδότες με τους οποίους είναι σύζυγοι ή συγγενείς α’ και β΄ βαθμού (αρθ. 1 παρ.2 4075/2012).
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος:
 •   η πραγματοποίηση τουλάχιστον 50 ημερών εργασίας
 •   ή τουλάχιστον δίμηνη τακτική επιδότηση λόγω ανεργίας
 •   ή τουλάχιστον δίμηνη συνεχής ανικανότητα για εργασία
 •   ή τουλάχιστον δίμηνη αποχή απο την εργασία λόγω άδειας κυοφορίας-λοχείας.
Σημείωση: τονίζεται ότι ως πλασματικός χρόνος ασφάλισης δεν μπορει να θεωρηθεί ο χρόνος χορηγηθείσας από τον ΟΑΕΔ Ειδικής Παροχής Προστασίας της Μητρότητας, διότι δεν υπάρχει σχετική νομοθετική πρόβλεψη. 
Τα παιδιά για τα οποία καταβάλλεται οικογενειακό επίδομα πρέπει:
 •   να έχουν ηλικία μέχρι 18 ετών ή μέχρι 22 ετών, αν σπουδάζουν
 •   αν είναι ανίκανα για εργασία, για όσο χρόνο διαρκεί η ανικανότητα
 •   να είναι άγαμα
 •   να διαμένουν στην Ελλάδα ή σε χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ με απόφασή του ορίζει κάθε έτος τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης κατάθεσης αιτήσεων και δικαιολογητικών για το οικογενειακό επίδομα. Για το οικογενειακό επίδομα έτους 2013 οι ημερομηνίες κατάθεσης αιτήσεων και δικαιολογητικών έχουν οριστεί ώς εξής:
 1.  Για τους δικαιούχους με τρία (3) παιδιά και άνω η 24η Ιουλίου 2013
 2.  Για τους δικαιούχους με δύο (2) παιδιά, η 2η Σεπτεμβρίου 2013
 3.  Για τους δικαιούχους με ένα (1) παιδί, η 1η Οκτωβρίου 2013
 Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων/ δικαιολογητικών είναι η 31η Ιανουαρίου 2014.
 •  Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά δικαιούχων οικογενειακού επιδόματος μπορούν να κατατίθενται στα κατά τόπους ΚΠΑ ή Τοπικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, είτε από τους ίδιους είτε μέσω εργοδότη ή ΚΕΠ ή ταχυδρομείου.
 •  Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά δικαιούχων που κατατίθενται μέσω εργοδότη ή ΚΕΠ ή ταχυδρομείου θα παραλαμβάνονται από τις Υπηρεσίες ανεξάρτητα από των αριθμό παιδιών.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  
Δικαιολογητικά που προσκομίζονται από όλους τους δικαιούχους:
 1. Βεβαίωση του εργοδότη υπογεγραμμένη και σφραγισμένη από τον εργοδότη, για τους εργαζόμενους που αμείβονται με μηναίο μισθό και όχι για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.
 2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, για τη χορήγηση του επιδόματος τρίτου παιδιού (άρθρο 18 Ν. 1346/83), μόνο για τους δικαιούχους που υποβάλλουν αίτηση για πρώτη φορά.
 3. Κοινή υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ποιός από τους δύο γονείς θα εισπράξει το επίδομα, αν είναι δικαιούχοι του επιδόματος και οι δύο. Στην πρίπτωση αυτή θα αναγράφονται απαραίτητα ο Α.Μ. του οικείου ασφαλιστικού φορέα και ο Α.Φ.Μ. και των δύο συζύγων/γονέων.
Δικαιολογητικά που επιδεικνύονται  από όλους τους δικαιούχους:
 1. Ο Α.Μ.ΙΚΑ του δικαιούχου.
 2. Οικογενειακό Βιβλιάριο Ασθενείας των παιδιών, όπου φαίνεται η θεώρησή του από τον αρμόδιο ασφαλιστικό φορέα για το τρέχον έτος  (Ι.Κ.Α., Δημόσιο, Τ.Ε.Β.Ε, Τ.Σ.Α κ.λπ.).
 3. Αριθμός Λογαριασμού (ΙΒΑΝ) Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, με πρώτο δικαιούχο τον ενδιαφερόμενο.
 4. Δελτίο  Αστυνομικής Ταυτότητας του δικαιούχου.
ΥΨΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ
Τα ποσά του οικογενειακού επιδόματος διαμορφώνονται ως εξής:
Αριθμός τέκνων
Μηνιαίο ποσό σε ευρώ
Ετήσιο Ποσό σε ευρώ
Ετήσιο ποσό με το επίδομα 3ου παιδιού
1
8,22
98,64
133,80
2
              24,65              
295,80
330,96
3
55,47
665,64
700,80
4
67,38
808,56
843,72
5
78,68
944,16
979,32
6
89,98
1.079,76
1.114,92
7
101,28
1.215,36
1.250,52
8
112,57
1.350,84
1.386,00
9
123,87
1.486,44
1.521,60
10
135,17
1.622,04
1.657,20
11
146,47
1.757,64
1.792,80
12
157,77
1.893,24
1.928,40
13
169,06
2.028,72
2.063,88
14
180,36
2.164,32
2.199,48
Για κάθε παιδί πέρα από τα τέσσερα έχει ήδη προστεθεί το ποσό των 11,30 € κάθε μήνα (άρθρο 1 Π.Δ. 154/2004). Επίδομα τρίτου παιδιού (άρθρο 18 Ν. 1346/83). Μηνιαίο ποσό 2,93 € και ετήσιο ποσό 35,16 €. Σημειώνουμε ότι το ποσό του επιδόματος προσαυξάνεται κατά 3,67 € μηνιαίως, δηλαδή κατά 44,04 € ετησίως, για κάθε παιδί στις περιπτώσεις που απαιτείται (άρθρο 1 παρ. 3 Π.Δ. 412/1985)- π.χ: ανάπηρο παιδί, δικαιούχος γονέας σε χηρεία κ.λπ).

Share this article :

58 σχόλια:

 1. καλημερα σας.εχω κανει τροποποιητικη στο Ο.Γ.Α για το Α21 εχουν επεξεργαστει τη λαθασμενη αιτηση 26-10-13 ενω η πιο προσφατη αιτηση που εχει λαβει ειναι στις 28-12-13.θα λαβω στις πληροφοριες αιτ.οικο.επιδοματων απαντηση η οχι?ποτε θα μπουν τα χρηματα μας?ο Ο.Γ.Α δεν γνωριζει.ποιος ξερει να μας απαντηση????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπερα ...Εγω εχω 2 παιδια ανηλικα και δεν εχω παρει οικογενιακο επιδομα ουτε το το 2013 ουτε το 2014.....κοροιδευουν;   Διαγραφή
 2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ..!!!!!!!!..ΕΧΟΥΜΕ 2014 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ Α21 ΤΟΥ 2013!!!!! ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!!!!! ΚΕΡΚΥΡΑ 24-4-2014

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κυρια μουειμαι και γω χηρα 30 ετων με 4 παιδακια και ακομα περιμενω του 2013 για μια διορθωση ελλαδαρα και πας καισ ου λενε θα τα παρεις καποια στιγμη καποια

   Διαγραφή
  2. κυρια μουειμαι και γω χηρα 30 ετων με 4 παιδακια και ακομα περιμενω του 2013 για μια διορθωση ελλαδαρα και πας καισ ου λενε θα τα παρεις καποια στιγμη καποια

   Διαγραφή
 3. Μπάχαλο.....ολο το 13 μου χρωστάνε ακομα τίποτα.ολο κάτι τους λύπη.ελλαδα αθάνατη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ειστε απατεωνες ενω ο νομος το γραφει ξεκαθαρα οτι το δικαιουνται και οι ομογενεις εσεις τους απορηπτετε αναπωτιεμε αν αυτα τα λευτα τα τρωτε εσεις οι υπαλληλοι του ογα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. pire kanenas prokataboli gia to 2014 giati ego akoma den pira kai aporo dld einai dunaton se alous xrostane apo to 2013 kai akoma perimenoune

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. σκατα στα μουτρα τους!τα λεφτα μας πανε για φειγ βολαν!καθαρματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. eftameli okogenia exo pende pedakia imaste anergos k idio edo k pola xronia mas pirane tis doulies apta xeria mas h la8rometanastes esxos anagastiga nagiriso piso sta xorafia gianaziso naparo 15e ite 20e ipa naziso ergatis vevea mazepsa metin ekogeniamou 2000evro gia oli tin sezon mazeva vavakia k capiza evgaza sparagia vevea k opiodipete doulia ekana gia nazisoune ta pedakiamou sto telos kserete pou katatisa piga ta 2000 evro stin trapeza k mou ta pire h trapeza piga nakano analipsi gia napliroso ipa to reyma stin deh tolagisto kserete posa lefta ixa apta 2000 evro stin trapeza mou afisane mono 8 evro k ta ipolipa ta pire h trapeza kirie kratos tora tiporo nagano kirie krate pou iste kratos napao na kremasto pos taziso ti tafeme exo 5 pedia perimeno gia naparo to ekogeniako politekno gia nazisoume tokseroume k afta ta xrimata den tata paroume giati tatapari pio prosta h trapeza nazisoume h nape8anoume kirie krateeeeeeeeeeeee

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ποσο χρονων πρεπει να ειναι τα παιδια για να δικαιουμαι επιδομα τριτεκνων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τι λέτε ρε παιδιά! θα σταματήση η κυρια ταδε ,και ο κυριος ταδε, τα ρουχα- LOYIS BOUITON- TA- LAKOST- BERBERY ρολογια ROLEX διαμαντενια και χρυσα δακτυλιδια
  ταξιδια σε εξωτικα μερη. Στην χαβαί ,ταιτι , νησια του Πάσχα, μαλδιβες, κλπ επισης τα πανακριβα σκάφη αναψυχης ,πανάκριβα αυτοκινητα, λιμουζίνες δεξιωσεις και παρτι. !!!!!
  Για να παρεις εσυ, και εγω ,(ΤΑ ΛΙΓΑ ΨΩΡΟΕΥΡΩ )το επιδομα τεκνων?.ΕΙΣΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ!! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΕ΄΄ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ΄. 2Χ2 ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΔΗΛΩΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Εγώ μάλλον είμαι από τους τυχερούς έχω πάρει όλα του 2013 και την προκαταβολή του 2014.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πες μας τι εκανες και τα πηρες ελεος!!!!!!τα λεφτα μας ρε παιδια!!!!!απο κερκυρα.

   Διαγραφή
 13. telika i defteri dosi pote 8aparoume

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. pedia kai egw pira tin prokatavoli tou 2014 kai to 2013 tyxeros malon?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. αδολλαποσ με αδια διαμονισ δεκαγιτιασ 16 ετι νομιμα ,για τι δεν δικεθτε επιδομα τεκνο οπο ογα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. δεν εχω κανει τροποποιητικη αλλα ακομα περιμενω εξοφληση του 2013 -1 διμηνο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. τον αριθμο πρωτοκολλου για την αιτηση Α21 που τον βρισκουμε;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπερα θα πατε στον ογα

   Διαγραφή
  2. Καλησπερα,οποιος θελει τον αριθμο πρωτοκολλου θα πρεπει να παει στον ογα

   Διαγραφή
  3. ο αριθμος προτοκολου υπαρχει πανω στο εντυπο Α21 με εξι αριθμους.θα στη δωσει ο λογιστης σου.

   Διαγραφή
 18. MIN JEXASETE NA TOUS PSIFISETE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Προσωπο δεν εχει κανενας ....ούτε όνομα...ούτε Ελληνικά ξέρεται.. τα δικαιώματα σας όμως τα γνωρίζετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Den boro na apodixo 2hronies oti imoun ellada to dikeoume i ohi?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. FILE AN ISOYN MPORIS NA TO APODIXIS APO TIN FOROLOGIKI DILOSI,EKANES?AN OXI GIATI,MONO APO TIN EFORIA MPORIS NA BRIS AKRI

   Διαγραφή
 21. Για δευτερη δοση αντι για 159,99 ευρω μπηκαν στον λογαριασμο μου 3 λεπτα,αλλο και τουτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Για δευτερη δοση αντι για 159,99 ευρω μπηκαν στον λογαριασμο μου 3 λεπτα,αλλο και τουτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. καλημερα υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρουμε online τι γινεται με το επιδομα α21?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΥΠΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ http://www.oga.gr/epidomata/epidomata_login.php

   Διαγραφή
 24. http://www.oga.gr/epidomata/epidomata_login.php μπες εδω και δες την αιτηση σου και τα λαθη αν υπαρχουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. οταν ζητουν δικαιολογητικα και καποια τα εχεις ηδη καταθεση ..τι πρεπει να κανεις????περιμενεις τον ανταποκριτη??? θα γινει η πληρωμη η θα την καθυστερισουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. eleos kai go eimai moni me triapaidia pira mia prokataboli ton aprilio kai ta upoloipa tipota akoma ti tha ginei pote tha mas ta dosoun pos tha zisoume eleos ntropi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Marianna ti ta gini pia me afta ta epibomata eho na paro apoton aprilio apoci ce pera tipota ntropi oreo cratos ehome

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και εγω απο τον Απριλη εχω να τα παρω. Ρωτησα στον ΟΓΑ θα περιμενουμε μεχρι
   το Δεκεμβρη, και αυτοι ολοι θελουν τυς ψηφους μας, ΞΕΦΤΗΛΕΣ ΨΕΦΤΕΣ

   Διαγραφή
 28. ΕΓΩ ΠΉΡΑ ΤΟΝ ΙΟΎΛΙΟ 2014 ΗμΟΥΝ ΤΥΧΕΡΉ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Εγο εχο διο πεδακια πλιροθικα μονο για το ενα.λετε να πλιροθο κ για το αλο; 2 ετον.κ δεν πιρα ουτε ενα euro

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΗΡΑ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Α21 5-9-14 ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. καλησπέρα εκανα τροποποιητικη αιτηση α21 πριν ένα μιση μηνα περιπου ,ποτε θα πληρωθω


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. καλημερα!!!!Εγω ειμαι απο τις τυχερες που μου εβαλαν τα λεφτα και τον απριλιο και τον ιουλιο και σημερα.Δεν σας φταιει το κρατος αν εσεις κανετε λαθος τη δηλωση αν δεν ξερετε να την κανετε δωστε σε καποιον αλλον να σας την κανει που γνωριζει απο αυτα.Α............και μην μου πειτε ''αυτη τα πηρε τα λεφτα γιαυτο μιλαει''δεν ειναι ετσι γιατι μια ζωη φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εμας τους ιδιους. Ε ρε ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΑΝΑΤΗ δεν θα βαλουμε ποτε μυαλο καλα μας κανουν και μας πηδανε,ααααααααααα θα σας παρακαλουσα τα σχολια σας να τα γραφατε στα ελληνικα γιατι και τα greeklish ειναι χαλια.χαιρετισματα σε ολους τους αγανακτισμενουςκαι ΥΠΟΜΟΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ Α21 ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

   Διαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ Α21 ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

   Διαγραφή
  3. φιλε, οι περισσοτεροι δεν εχουν κανει κανενα λαθος, στις αιτησεις, απλα μας δουλευουν,ηπαν ψεματα, οτι ολοι θα πληρωθουν στις 18.9.θελουν τουσ ψηφουσ και τιποτα αλλο οι ΨΕΥΤΕΣ, ΞΕΦΤΗΛΕΣ

   Διαγραφή
  4. φιλε, οι περισσοτεροι δεν εχουν κανει κανενα λαθος, στις αιτησεις, απλα μας δουλευουν,ηπαν ψεματα, οτι ολοι θα πληρωθουν στις 18.9.θελουν τουσ ψηφους και τιποτα αλλο οι ΨΕΥΤΕΣ, ΞΕΦΤΗΛΕΣ

   Διαγραφή
  5. φιλε, οι περισσοτεροι δεν εχουν κανει κανενα λαθος, στις αιτησεις, απλα μας δουλευουν,ηπαν ψεματα, οτι ολοι θα πληρωθουν στις 18.9.θελουν τουσ ψηφους και τιποτα αλλο οι ΨΕΥΤΕΣ, ΞΕΦΤΗΛΕΣ

   Διαγραφή
  6. θελω να πω στον ανωνυμο που λεει να δωσουμε το α21 να το συμπληρωσει καποιοσ που ξερει το εξης:περσυ μου συμπληρωσε ο λογιστης μου το α21 και τα πηρα τα χρηματα και για τα δυο παιδια ηλικιας 16 και 11.Φετοσ λοιπον μου ξανασυμπληρωνει ο λογιστης το α21.Ενω εχω παρει μια πρωτη δοση του απριλιου και για τα δυο παιδια στην επομενη δοση μου καταβαλλανε το ποσο των 3 λεπτων....εχω παρει αντιγραφο της αιτησης και μπαινω στη σελιδα του ΟΓΑ και μου δειχνει οτι στην αιτηση που εχω κανει το ενα παιδι ειναι εξαρτωμενο και το αλλο οχι......κανω συμπληρωματικη,σωστη(οπωσ και η πρωτη)και το ιδιο λαθος και παλι.Πηγα στον ανταποκριτη της περιοχης μου η οποια δεν ηξερε να με ενημερωσει.Κατεθεσα καποια χαρτια που μου ζηταγανε και καλα....και ειμαι στην αναμονη για Δεκεμβριο!!!!!!!!!!Απλα κερδιζουν χρονο για να καλυψουν τα ποσα με τετοια λαθη.Και ενω εχουμε μπει υποτυθετε σε ενα ηλεκτρονικο συστημα σε ταλαιπωρουν......το κακο τους το καιρο ομως τα ζωα!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτα για τον ανωνυμο που μας παραπεμπει σε γνωστες του αντικειμενου και συμφωνω με τον ανωνυμο που λεει οτι μας δουλευουν...ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

   Διαγραφή
 33. Εγώ πληρώθηκα κανονικά πέρυσι, για το 2013, και φέτος πήρα τις δύο δόσεις, Απριλίου και Ιουλίου. Είχα υποβάλλει τη νέα δήλωση Α21 στην εκπνοή της προθεσμίας, στις 30/6 και η δόση του Ιουλίου, μπήκε κανονικά. Αυτή τη φορά δεν μπήκαν τα χρήματα της τρίτης δόσης, (του Σεπτεμβρίου), άγνωστο γιατί..Η δήλωσή μου, γράφει,ότι έγινε δεκτή και, όπως προείπα, πληρώθηκα στις 18 Ιουλίου. 'Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αβέρωφ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. eimai mana 6 peidaion to A21 phra t aprhlio epeta dn jana plhrofha katafesa ta xartia m t hniuonio ephta thpota to kratos me jexase .katafesa thn forolokh m ta deka xronia pou zhthsan ephta tipota.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ.ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ Α21 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ.ΕΚΑΝΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ 18-7-2014 ΚΑΙ 25-7-2014 ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ.ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ.ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΗΠΩΣΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΙΛΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ......

   Διαγραφή
 36. 9a perimenoyme gia poly akoma..... paromoia periptwsh me th dikh moy.... apanthsh apo kanenan den pernoyme se stelnoyn apo ton ena ston allo... thlefwna den shkwnoyn mono otan einai na paroyn e3uphrethsh sto lepto!!!ELLADARA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑΝΕ ΠΟΛΥ. ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ Α21 ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ , ΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ . ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. μπαινω στη σελιδα με τις πληροφοριες αιτησεων κ μ βγαζει πως δε βρεθηκε αιτηση με το Α.Μ.Κ.Α μου το Α.Φ.Μ και τον αρ αιτησης μου κ οτι εχουν επεξεργαστει μεχρι τις 24.06.14 ενω η δικη μου αιτηση εχει σταλει ηλεκτρονικα 16.09.14 ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. kalispera sas exo kani to a21 24-06-2014 pote da ta paro

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitterfacebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2014. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin Blogger...