Home » , » ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΙΝΙΡΛΙ

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΙΝΙΡΛΙ

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 | 1:00:00 μ.μ.


ΥΛΙΚΑ

1 ποτήρι του νερού γάλα
1 κεσεδάκι  γιαούρτι
1/2 ποτήρι ηλιέλαιο
1 κ.σ μαγιά
1 κ.γ αλάτι
1-2 κ.γ ζάχαρη
600- 700 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για μια αφράτη ζύμη )








Για το γέμισμα

Μπέικον, σουτζούκι, παστουρμά,ντομάτα, αυγό, κασέρι τριμμένο, μαιντανό, μοτσαρέλα, ότι τραβάει η όρεξη σας μπορείτε να βάλετε.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί.
Τα βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Ανοίγετε φύλλο και τα γεμίζετε με ότι λαχταράτε,ανασηκώνετε τα πλαίνα της ζύμης σαν βαρκούλες.
Τα ψήνετε σε 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς και λίγο πρίν ψηθούν βάζετε το αυγό ολόκληρο ωμό, τριμμένο κασέρι ή μοτσαρέλα κ τα ξαναβάζετε να λιώσουν ίσα ίσα κ να πάρουν χρώμα για 5 λεπτά.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ





Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...