Home » , » Οι «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή» Δελτίο τύπου για ΚΔΑΠ Ταύρου.

Οι «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή» Δελτίο τύπου για ΚΔΑΠ Ταύρου.

Written By MYMOSXATO GREECE on Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 | 1:53:00 μ.μ.

Η Δημοτική Παράταξη Μοσχάτου - Ταύρου "Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" μας απέστειλε με e mail δελτίο τύπου σχετικά με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στον Ταύρο και σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο..
Σχετικά με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στον Ταύρο

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 1ης Φεβρουαρίου 2016 συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας και λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά στην περιοχή του Ταύρου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή». Συζητήθηκε η παραχώρηση χρήσεως του «πρώην εργαστηρίου συνεργείου αυτοκινήτων ΕΠΑΛ» για τη λειτουργία των δραστηριοτήτων του Κέντρου στο εργαστήριο του ΕΠΑΛ στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας στον Ταύρο.

Σε αυτήν τη συνεδρίαση αλλά και σε δελτίο τύπου που δημοσιοποιήσαμε στις 17/04/2016 η παράταξή μας είχε διατυπώσει την πρόταση να επανεξεταστεί το θέμα αφού γίνει η απαραίτητη ενημέρωση όλων των φορέων και κυρίως εκπαιδευτικών και γονέων και αφού γίνει διερεύνηση για άλλο χώρο όπου θα μπορούσε να στεγάσει τη δράση της Μ.Κ.Ο  «Αποστολή» στη δημοτική κοινότητα του Ταύρου.

Σήμερα 14/10 ύστερα από μια σειρά γεγονότων για τα οποία δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση από το Δήμο, (αν και υποβάλλαμε ερώτηση στο δήμαρχο στη συνεδρίαση της 21ης Σεπτεμβρίου) γνωρίζουμε ότι οι οικοδομικές εργασίες στον χώρο του πρώην ΕΠΑΛ άρχισαν στις 16 Αυγούστου, ερήμην της σχολικής κοινότητας, έχουν όμως σταματήσει μετατρέποντας το χώρο σε αφύλακτο γιαπί. 

 Επειδή με έγγραφο του σχολείου προς το δήμο που μας κοινοποιήθηκε υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας και επικινδυνότητας στο χώρο, αλλά και επειδή υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης για το τι προτίθεται να γίνει εντέλει, η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή» καταγγέλλουμε τις διαδικασίες και την τακτική του δημάρχου και της δημοτικής πλειοψηφίας διότι με τους λανθασμένους χειρισμούς και την ελλιπή ενημέρωση κατάφεραν να δημιουργήσουν τετελεσμένα αγνοώντας την εκπαιδευτική κοινότητα με αποτέλεσμα να διχάσουν τους γονείς των σχολείων αλλά και την κοινωνία του Ταύρου. Θεωρούμε ότι γενικώς υπήρξε προχειρότητα και αδικαιολόγητη βιασύνη για την υπογραφή της σύμβασης του Δήμου με τη Μ.Κ.Ο. «Αποστολή». 

Και ερωτάμε:
1)Πού βρίσκεται η διαδικασία παραχώρησης του ΚΔΑΠ και για ποιο λόγο διακόπηκαν οι εργασίες στο χώρο;
2) Πότε θα αποκατασταθεί ο χώρος ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλειά του και να μπορέσει το σχολείο να πραγματοποιήσει ξανά τις δραστηριότητές του;

 Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή

.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Banner -- Widget

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...