Home » , , , , , , » Προσφορές αγάπης από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, φορείς, επιχειρήσεις, σχολεία και πολίτες σε οικογένειες που δοκιμάζονται.

Προσφορές αγάπης από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, φορείς, επιχειρήσεις, σχολεία και πολίτες σε οικογένειες που δοκιμάζονται.

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 | 3:18:00 μ.μ.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με φορείς, επιχειρήσεις, σχολεία και τους πολίτες και αυτές τις γιορτές συνεχίζει να στηρίζει τις οικογένειες που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση. Έτσι έχει διοργανώσει μία σειρά από δράσεις που στόχο έχουν την ανακούφιση τους.
Μία πρώτη σημαντική κίνηση είναι η διανομή τροφίμων και ειδών καθημερινής χρήσης σε οικογένειες δικαιούχων του προγράμματος της «Τράπεζας Τροφίμων» του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα στους δικαιούχους προσφέρθηκαν χθες και σήμερα,  πέντε τόνοι αγροτικών προϊόντων, προσφορά  του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ). Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Στέφανος Κυρλής, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου για άλλη μία φορά, προσφέροντας φρούτα και λαχανικά. Προϊόντα πρόσφεραν και μία σειρά άλλων φορέων και επιχειρήσεων. Ενδεικτικά αναφέρονται: Εταιρεία Φλωρίδης, Κοντοχρήστος, Σκλαβενίτης, ΔΕΛΤΑ (η εταιρεία και οι εργαζόμενοί της), Nestle Ελλάς, Υφαντής, ΑΣΤΙΡ, Παπαδόπουλος, επιχείρηση Βολίκας. 

Παράλληλα, διανέμονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, προσφορά των κατοίκων του Δήμου μας στην Κοινωνική μας Υπηρεσία, των Σχολικών μας Μονάδων και των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, ενώ προσφέρθηκαν και τα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν από τους συμπολίτες μας στη δράση του ΣΚΑΪ και του Δήμου μας στο Athens Heart

Οι δράσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών δε σταματάνε σε αυτή την ενέργεια, αφού η Κοινωνική μας Υπηρεσία συνεχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα με τη βοήθεια των κατοίκων αλλά και των σχολείων μας, ενώ η Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου συγκεντρώνει τρόφιμα στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, τις εξής ημέρες και ώρες: Τετάρτη, 28/12/16 και Πέμπτη 29/12/16 από τις 10.00-14.00 και από τις 17.00-21.00 και την Παρασκευή 30/12/16 από τις 10.00 έως τις 14.00. 

Στα πλαίσια του εορταστικού κλίματος και της ανακούφισης των συμπολιτών μας, έχει προγραμματιστεί και η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου μας. Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα θα ψυχαγωγηθούν από τους μαθητές της β΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου, με την παρουσίαση του θεατρικού δρώμενου «ο Άϊ Βασίλης σε δίαιτα» και θα τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες, προσπαθώντας να καλύψουμε βασικές τους ανάγκες. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, τους αιρετούς, τους εργαζομένους του Δήμου, αλλά πάνω από όλους εσάς τους πολίτες που κάθε χρόνο ανταποκρίνεστε στο κάλεσμά μας για στήριξη των συμπολιτών μας. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους χορηγούς μας που συμβάλλουν τα μέγιστα κάθε χρόνο με την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας για προσφορά των προϊόντων τους. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, με αγάπη, υγεία και αλληλεγγύη».


ΠΗΓΗ  http://my-mosxato.blogspot.gr/

.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...