Home » , , , , , » Ο Βασίλης Σπανάκης, Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ.

Ο Βασίλης Σπανάκης, Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ.

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 | 4:10:00 μ.μ.

Μετά από απόφαση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, κ Κυριάκου Μητσοτάκη,  ο Μοσχατιώτης Βασίλης Σπανάκης, αναλαμβάνει Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.).

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στη θέση του γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Σπανάκης τοποθετείται με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη θέση του Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων προκειμένου να δώσει το ισχυρό του στίγμα και σε αυτό το κομμάτι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο πλαίσιο των γενικότερων ανακατατάξεων ανατέθηκε στον πολύπειρο Βασίλη Σπανάκη αυτή η θέση καθώς ο ίδιος πέραν της πολιτικής και αυτοδιοικητικής δράσης του, γνωρίζει πολύ καλά τα εσωτερικά ζητήματα ενώ έχει και αξιοσημείωτη πορεία ως συνδυκαλιστικό στέλεχος.


Έτσι λοιπόν αναλαμβάνει το έργο της δυναμικής επαναφοράς των γαλάζιων οργανώσεων στην κομματική καθημερινότητα. 


Βιογραφικό σημείωμα του κ. Βασίλη Σπανάκης.

Ο κ. Βασίλης Σπανάκης είναι 40 ετών, Οικονομολόγος. Έχει αποφοιτήσει από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στον Εσωτερικό Έλεγχο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University του Λονδίνου.

Έχει πλούσια συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει εκλεγεί τρεις φορές στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και είναι Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για τον Οικονομολόγο στο Δημόσιο Τομέα.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων.

 Σε ηλικία 29 ετών ήταν υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Μοσχάτου και το 2010 στο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, όπου συγκέντρωσε τα υψηλότερα ποσοστά της παράταξης στη συγκεκριμένη περιοχή.

Προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς πρωτοξεκίνησε τα βήματά του από υπεύθυνος Μαθητικού (Μ.Α.ΚΙ.) της ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου και συνέχισε ως ενεργό στέλεχος της Δ.Α.Π. ΑΣΟΕΕ κατά τα φοιτητικά του χρόνια.

Είναι παντρεμένος με την αρχιτεκτόνισσα Σμαράγδα Μαλακατέ, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...