Home » , , , » Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου την Μ.Τρίτη 11 Απριλίου 2017 (Θέματα)

Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου - Ταύρου την Μ.Τρίτη 11 Απριλίου 2017 (Θέματα)

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 | 7:30:00 π.μ.

Συνεδρίαση  ∆ημοτικου Συµβούλιου Μοσχάτου - Ταύρου την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 , στην αίθουσα ∆ηµοτικού Συµβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο (Κων/πόλεως & Σολωµού στο Μοσχάτο).  


1. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση, έναντι ανταλλάγματος, του δικαιώματος χρήσης έξι (6) θέσεων κενωθέντων περιπτέρων με φανερή και προφορική πλειοδοτική δημοπρασία. 
2. Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ΄αριθμ. 16/2017 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ που αφορά στην τροποποίηση της 244/2011 κανονιστικής απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την τροποποίηση της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης στην περιοχή του Β.Α Μοσχάτου, ύστερα από την 35/2016 απόφαση Ε.ΠΟΙ.ΖΩ και την από 17/1/2017 διαβούλευση.

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ΄αριθμ. 17/2017 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ που αφορά άρση απαλλοτρίωσης λόγω ρυμοτομίας σε ιδιοκτησία του Αναστασίου Φούγια και τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, της πολεοδομικής ενότητας «Ελαιώνα» Δημοτικής Ενότητας Ταύρου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου σε εκτέλεση της υπ΄ αριθ. 11111/2011 Απόφασης Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ΄αριθμ. 18/2017 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ που αφορά στην μετατόπιση του αναπηρικού περιπτέρου της δικαιούχου Σταματίας Μπραΐμη, κειμένου επί του πεζοδρομίου της οδού Π. Τσαλδάρη αρ. 55, στη Δ.Κ. Ταύρου, του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, στη προτεινόμενη θέση στη συμβολή των οδών Χάρμανλη και Π. Γρηγορίου του Ε΄(δέκα μέτρα πιο μέσα από την υπάρχουσα θέση) στη Δ.Κ. Ταύρου.

5. Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ΄αριθμ. 21/2017 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ που αφορά στην ολική αφαίρεση δέντρων.

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ΄αριθ. 22/2017 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ που αφορά στη διαμόρφωση της οδού Αρχιπυροσβέστη Σπυρόπουλου (πρώην Πάρνηθος) από Θεσσαλονίκης έως Πειραιώς.

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης του έργου «Ημιπεζοδρόμιση οδού Αρχιπυρ. Σπυρόπουλου (πρώην Πάρνηθος) από Θεσσαλονίκης έως Πειραιώς»

8. Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ΄αριθμ. 23/2017 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ που αφορά στη διαμόρφωση της Πλατείας Μεταμόρφωσης της Δ.Κ Μοσχάτου, με τη Βιοκλιματική προσαρμογή υφιστάμενης μελέτης

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης του έργου «Ανάπλαση πλατείας Μεταμορφώσεως Δ.Κ. Μοσχάτου».

10. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό τιμής μονάδας χρέωσης σύνδεσης ακινήτων με το δίκτυο ακαθάρτων και χρέωσης αγωγού ακαθάρτων.

11. Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Συντήρηση επισκευή φθορών δημοτικών οδών.

12. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια Ανοιχτού Ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την Προμήθεια πλαστικών κάδων απορριμμάτων 1.100 λίτρων.

13. Λήψη απόφασης για την απόδοση εσόδων μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων μηνών ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

14. Λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄αριθμ.217/2014 απόφασης Δ.Σ σχετικά με την χρήση κινητής τηλεφωνίας από τους δικαιούχους του Δήμου

15. Λήψη απόφασης για την για την εκμίσθωση ακινήτου, ήτοι δύο γηπέδων Μίνι ποδοσφαίρου ( επιφανείας 720,00 τ., έκαστον ), με αποδυτήρια, γραφείο, WC και κυλικείο, συνολικής επιφανείας 45,41τ.μ. καθώς και στέγαστρο επιφανείας 182,17 τ., και βρίσκεται επί των οδών Π.Τσαλδάρη ( πρώην Χαμοστέρνας ) και Αλ. Παναγούλη στην δημοτική Κοινότητα Ταύρου. και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

16. Λήψη απόφασης για την έγκριση : α)της υλοποίησης των εκδηλώσεων «ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2017» β) της υπ’ αρ. 26/2017 μελέτης του Τμήματος Πολιτισμού της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς και γ) της δαπάνης και διάθεση της πίστωσης ποσού 8.952,80.

17. Λήψη απόφασης επί της υπ΄αριθμ. 6167/22-3-2017 αιτήσεως του συλλόγου Α.Γ.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΑΥΡΟΥ.

Επισυναπτόμενα Έγγραφα
 
  Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σουτος
 
Πηγή.. http://my-mosxato.blogspot.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...