8ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος!

Written By MYMOSXATO GREECE on Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 | 4:18:00 μ.μ.


Συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση των τελευταίων ετών, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνει την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 τον 8ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Πρόκειται για το κορυφαίο μαζικό αθλητικό γεγονός της χρονιάς στον Δήμο μας και μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν οι προηγούμενες διοργανώσεις, τόσο ως προς την μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση του αγώνα καθώς και την πλήρη ικανοποίηση των συμμετεχόντων δρομέων, φέτος η διοργάνωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πληθώρα αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Καθώς ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος έχει ήδη μετατραπεί σε ένα μεγάλο παναττικό, πολιτιστικό, τουριστικό και αθλητικό γεγονός, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες όχι μόνο της Πόλης αλλά και ολόκληρης της Χώρας μέσα από τους διαφορετικούς αγώνες δρόμου που περιλαμβάνει, αναμένεται φέτος η συμμετοχή να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο δημιουργώντας ένα ξεχωριστό εορταστικό και αθλητικό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, καλεί όλους τους δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση στις 23 Απριλίου 2017 και να ξαναγεμίσουν με αισιοδοξία και χαμόγελα τις υπέροχες διαδρομές του παράκτιου μετώπου του Παλαιού Φαλήρου γνωρίζοντας και ανακαλύπτοντας την Πόλη μας.

Εγγραφές καθώς και πληροφορίες για τους αγώνες αλλά και τις λοιπές εκδηλώσεις στο : https://www.poseidon-athenshalfmarathon.com

.
ΠΗΓΗ http://my-mosxato.blogspot.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...