Ξεκινά το 26ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου - Ταύρου.

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 | 7:00:00 μ.μ.

Την Τρίτη 17 Μαΐου 2017 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Μοσχάτο), θα γίνει η έναρξη του 26ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου - Ταύρου, με ενα θεατρικό δρώμενοΣαν Παραμύθι: Κρήτη και Κρήτες από τη Μινωική μέχρι τη σύγχρονη εποχή” βασισμένο στη Μυθολογία, στην Ιστορία και στην Πολιτιστική Κληρονομιά της πατρίδας μας, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Ένας θεσμός που μετρά 26 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων.

Θα φιλοξενηθούν και φέτος θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, προβολές κ.άλλα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) και στο Θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλοφου)!

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.Δείτε τα δρώμενα του Μαθητικού Φεστιβάλ 
Μοσχάτου Ταύρου  ΕΔΩ

Πηγή.. http://my-mosxato.blogspot.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...