Home » , , , , , » Σε λειτουργία και πάλι τα κοινόχρηστα ποδήλατα σε Μοσχάτο & Ταύρο!

Σε λειτουργία και πάλι τα κοινόχρηστα ποδήλατα σε Μοσχάτο & Ταύρο!

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 | 2:21:00 π.μ.

Σε  λειτουργία και πάλι τα κοινόχρηστα ποδήλατα σε Μοσχάτο & Ταύρο.

«Καλές βόλτες» με την επανεκκίνηση του προγράμματος των κοινοχρήστων ποδηλάτων στο Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου.
Το Πρόγραμμα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου επανήλθε σε λειτουργία. Το επιτυχημένο αυτό Πρόγραμμα το εμπιστεύθηκαν και το αξιοποίησαν πολλοί χρήστες αλλά, δυστυχώς, είχε ανασταλεί πέρυσι το καλοκαίρι λόγω των συχνών φθορών και βανδαλισμών από παραβατικές ομάδες.
Ο Δήμος μας μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου που το υλοποιεί και σε συνεργασία με την Cyclopolis, ξεκινούν και πάλι το Πρόγραμμα των Κοινοχρήστων ποδηλάτωνκαθώς έχουν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες και τα μέτρα προστασίας που θα  αποθαρρύνουν όσους επιλέγουν νακαταστρέφουν τη δημόσια περιουσία.
Όλες οι συνδρομές που ήταν σε ισχύ το 2016 έχουν επανενεργοποιηθεί.  Για όσους/όσες δεν έχουν συνδρομή, υπενθυμίζουμε ότι, όπως και πέρυσι, αυτή είναι ουσιαστικά δωρεάν με την καταβολή 1€ (πιστώνεται στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι) για ολόκληρο το έτος έτσι ώστε να πιστοποιηθούν τα στοιχεία σας.
Ο σταθμός της πλατείας Ατταλείας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών, έχει μεταφερθεί επί της οδού Πειραιώς. Ο σταθμός στην πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου στο Μοσχάτο έχει τεθεί εκτός λειτουργίας και οι χρήστες μπορούν να  εξυπηρετούνται από τον σταθμό στον ΗΣΑΠ Μοσχάτου.
Τα 4 διαφορετικά σημεία – σταθμοί, στα πλέον κεντρικά σημεία του Δήμου μας είναι τα εξής:
  • Στους δύο σταθμούς ΗΣΑΠ (Μοσχάτου και Ταύρου)
  • Στην Πλατεία Ο.Τ. 16 στο Μοσχάτο (στο νότιο άκρο της πόλης στην παραλιακή ζώνη)
  • Στην οδό Πειραιώς στον Ταύρο
Περισσότερες πληροφορίες:http://moschatotavros.cyclopolis.gr/index.php/el/stations-el
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ένα επιτυχημένο πρόγραμμα,  όπως είναι το Πρόγραμμα των Κοινοχρήστων Ποδηλάτων αρχίζει και πάλι τη λειτουργία του. Βασική προτεραιότητα του Δήμου μας αποτελεί η βιώσιμη ανάπτυξη και ειδικότερα στο θέμα της ήπιας και εναλλακτικής μετακίνησης μέσα στην πόλη που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και αποσυμφορεί κυκλοφοριακά την πόλη. Το ποδήλατο αποτελεί το μοναδικό μέσο μετακίνησης που δεν καταναλώνει κανενός είδους ενέργεια, μειώνει τους αστικούς ρύπους αλλά και βελτιώνει την υγεία και προσφέρει ευεξία.
Είμαι σίγουρος ότι θα είσαστε ενεργοί συμπαραστάτες σε ένα κοινό στόχο που είναι το “δικαίωμα στην πόλη” στην εναλλακτική μετακίνηση και στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος ώστε το Πρόγραμμα των Κοινοχρήστων Ποδηλάτων να αποκτήσει πολλούς χρήστες και να αποβεί ιδιαίτερα επιτυχημένο».
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Νέα ετήσια συνδρομή με 1 ευρώ! 

Ήρθε η νέα ετήσια συνδρομή με κόστος μόνο 1 ευρώ! Τώρα μπορείτε με μόλις 1 ευρώ για ένα χρόνο να κάνετε όσες διαδρομές μέγιστης διάρκειας δύο ωρών θέλετε!

Ενημερώνουμε όσους φίλους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Cyclopolis Μοσχάτου ότι πλέον μπορούν να εγγραφούν και απευθείας από το κιόσκι.
 Πατήστε στην οθόνη το κουμπί "Εγγραφή τώρα!" και ακολουθήστε τις σχετικές οδηγίες. 
Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία τραπεζική κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική), το κινητό σας και ένα email. Σε 1' θα έχετε πάρει το ποδήλατο και... καλές βόλτες!

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και η Cyclopolis σας εύχονται... καλές βόλτες!.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...