Home » , , , , » Φεστιβάλ Τεχνών: Εγκαίνια έκθεσης Ζωγραφικής & Κεραμικής του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου - Ταύρου (εικόνες)

Φεστιβάλ Τεχνών: Εγκαίνια έκθεσης Ζωγραφικής & Κεραμικής του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου - Ταύρου (εικόνες)

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017 | 11:24:00 π.μ.


Χθες, Πέμπτη 1 Ιουνίου , στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Τεχνών,  έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής και Κεραμικής των  τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου - Ταύρου της δημοτικής κοινότητας Μοσχάτου με την παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Απόστολου Σιώκα και του Πρόεδρου της Κοινωφελούς κ. Παναγιώτη Χατζηαντωνίου. Παρόντες επίσης Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και από τις δυο ενότητες του Δήμου. 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως 6 Ιουνίου και ώρες καθημερινά 18.00 - 22.00 στο καταπράσινο Πάρκο Ένοπλων Δυνάμεων στον Ταύρο!


Έκθεση ζωγραφικής δημοτικής κοινότητας Μοσχάτου
Υπεύθυνη τμήματος: Κωνσταντίνα Συλίκου
ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
Κόκκινο – κίτρινο- μπλε
Χρωματικές πανδαισίες σε εικαστικά μονοπάτια δημιουργούν τα παιδιά και οι έφηβοι με φαντασία, ενθουσιασμό και ζωντάνια καλλιεργώντας την προσωπική και την ομαδική τους έκφραση. Η διδασκαλία της Τέχνης δίνει γνώση στα παιδιά, προσφέρει τη δυνατότητα πειραματισμού και ανάπτυξης της καλλιτεχνικής τους ικανότητας, στηριζόμενη στην εικαστική γλώσσα, στο συναίσθημα, στην κίνηση, στο ρυθμό, την ιστορία
και την παράδοση.
Χρώμα- σχέδιο-κολάζ- πηλός- κατασκευές
​ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Μία έκθεση, ένα ταξίδι στον κόσμο των χρωμάτων και της δημιουργίας, ένα παιχνίδι με τη μάθηση και την έμπνευση! Η γνώση και η κατανόηση της εικαστικής γλώσσας και των υλικών μέσα από ελεύθερο σχέδιο, τεχνικές χρώματος, σπουδή νεκρής φύσης, μελέτη μοντέλου.
Η καλλιέργεια της αισθητικής αντίληψης, η δυνατότητα του « βλέπειν», καθώς και η ανάδειξη των προσωπικών δυνατοτήτων των μαθητών μέσα από τη διδασκαλία της Τέχνης, αποτελεί την εισαγωγή και τη μύηση μιας πορείας προς επίτευξη προσωπικού εικαστικού λόγου.
​ΕΓΚΑΙΝΙΑ/ ΕΝΑΡΞΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΛΗΞΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:00-22:00


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ
Έκθεση κεραμικής τέχνης δημοτικής κοινότητας ΜοσχάτουΥπεύθυνη τμήματος: Βέρα Σιατερλή
Η κεραμική πανάρχαιη τέχνη, εξυπηρέτησε αλλά και έτερψε τον άνθρωπο από την πρωτόγονη εποχή. Ο πηλός, υλικό φιλικό και εύπλαστο, όταν ψηθεί γίνεται σκληρό και άφθαρτο στους αιώνες. Στα χέρια μας είναι γλώσσα έκφρασης, χρόνος δημιουργικής αναψυχής, κοινωνική επαφή και πολιτιστικό αγαθό. Δημιουργίες μιας ολόκληρης χρονιάς. Έργα αρχαρίων, φτιαγμένα με ενθουσιασμό και αγάπη. Έργα προχωρημένων, με βάση δύο θεματικές:
Πρώτον «επιτραπέζια και σκάκι» εμπνευσμένα από τα γνωστά παιχνίδια τα οποία αποδίδονται με φαντασία και μεγάλη ποικιλία εκδοχών.
Δεύτερο θέμα «ζώα- πουλιά-ψάρια».
ΕΓΚΑΙΝΙΑ/ ΕΝΑΡΞΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΛΗΞΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:00-22:00

 Η είσοδος σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ είναι δωρεάν

 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.dimosmoschatou-tavrou.gr  www.facebook.com/pneymatikokentro, www.artsfestivalmt.gr

 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ MY MOSXATO
 ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ


ΠΗΓΗ http://my-mosxato.blogspot.gr/
.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...