Home » , , » Αποχαιρετούν τη Συγγρού με... πάρτι

Αποχαιρετούν τη Συγγρού με... πάρτι

Written By MYMOSXATO GREECE on Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 | 4:03:00 μ.μ.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή έδρας της ΝΔ από τη λεωφόρο Συγγρού έχει ξεκινήσει, με τα γαλάζια στελέχη να ετοιμάζονται για το οριστικό «αντίο», από τη στιγμή όπου οι εργασίες ανακαίνισης και διαμόρφωσης των νέων γραφείων επί της οδού Πειραιώς 62 στο Μοσχάτο βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Ήδη έχει ξεκινήσει και η μεταφορά γραφείων και αρχειακού υλικού και η τοποθέτηση τους στους χώρους όπου είναι ήδη έτοιμοι, με τους επιτελείς της ΝΔ εκτιμούν ότι ο Αύγουστος θα τους βρει στη νέα τους βάση.

Το βιοτεχνικό κτίριο επί της Πειραιώς, εκεί όπου κατά το παρελθόν στεγαζόταν η εταιρία JVC, ήταν η τελική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ήδη αμέσως μετά την εκλογή του στην αρχηγία του κόμματος είχε προαναγγείλει την μετακόμιση των κεντρικών γραφείων της ΝΔ και λίγο αργότερα, με μήνυμά του στο Facebook ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε κάνει γνωστό ότι «έπεσαν« οι υπογραφές και ότι τα κεντρικά γραφεία του κόμματος θα μεταστεγασθούν σε άλλο κτήριο και μάλιστα με ενοίκιο σχεδόν 10 φορές μικρότερο απ’ αυτό που καταβάλλεται στη Συγγρού.

Η μεταφορά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Συγγρού 340 είχε αποφασιστεί για οικονομικούς και λειτουργικούς λόγους, ωστόσο όπως έχει πει ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στόχος του είναι να έχει συμβολικό χαρακτήρα και να σηματοδοτήσει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η χώρα.

Είναι ενδεικτικό ότι το κτίριο της Συγγρού, όπου η ΝΔ είχε εγκατασταθεί επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά ήταν ιδιαίτερα πολυδάπανο, καθώς το ενοίκιο άγγιζε τα 95.000 ευρώ, ενώ από τον επόμενο μήνα, για το νέο κτίριο όπου βρίσκεται στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο και έχει έκταση 25000 τμ. το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πληρώνει πλέον 9.800 το μήνα, γεγονός που θα αποτελέσει ένα πρώτο βήμα στην προσπάθεια να μπουν στα τάξη τα γαλάζια οικονομικά.

Το απόγευμα μάλιστα διοργανώνεται «αποχαιρετιστήρια» εκδήλωση στα γραφεία του κόμματος που έχει προγραμματιστεί από τη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ για τις 18:30 και απευθύνεται προς τα στελέχη όλων των Οργανώσεων, αφού θα είναι η τελευταία που θα πραγματοποιηθεί στο παλιό κτίριο, ενώ για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί στο Facebook ειδική σελίδα με hashtag το #allazoume_edra.

Στην πρόσκληση που στέλνει η Γραμματεία Οργανωτικού στα μέλη του κόμματος καλεί τα στελέχη των Οργανώσεων τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 και ώρα 6:30 μ.μ. στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των κεντρικών γραφείων της Λεωφ. Συγγρού 340.

«Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τελευταία εκδήλωση στα γραφεία της Λεωφ. Συγγρού και από τον επόμενο μήνα θα λειτουργούμε στα νέα μας γραφεία στο Μοσχάτο, Πειραιώς 62 και Φλωρίνης. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Ο Γραμματέας Οργανωτικού Βασίλης Σπανάκης».

.
πηγη. huffingtonpost.gr
.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...