Home » , , » ΑΕ Μοσχάτου: Συνεργασία με το ΠΑΡΟΝCLUB για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών – αθλητών.

ΑΕ Μοσχάτου: Συνεργασία με το ΠΑΡΟΝCLUB για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών – αθλητών.

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 | 1:59:00 π.μ.

Πρόκειται για μια εξαιρετική παροχή που η ΑΕΜ εξασφάλισε για τους αθλητές της και τις οικογένειες τους. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι πρώτο μέλημα του Συλλόγου είναι τα παιδιά του Μοσχάτου και η όσο το δυνατόν αρτιότερη και ασφαλέστερη ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΑΕΜ!!

Η υγεία πάνω από όλα!

  Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου ανακοινώνει τη συνεργασία του Συλλόγου μας  με το σύστημα υγείας ΠαρονClub (www.paronclub.gr), που έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών – αθλητών.

  Ενημερώνουμε γονείς και κηδεμόνες ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17 μαζί με την απαραίτητη για προπονήσεις και αγώνες Βεβαίωση Άθλησης (υποχρεωτικά καρδιογράφημα) μπορούν να επωφεληθούν με την ΔΩΡΕΑΝ κάρτα ιατρικής κάλυψης του συστήματος υγείας ΠαρονClub, που εξασφαλίσαμε.

  Με την συνεργασία αυτή προσφέρουμε στις οικογένειες των παιδιών – αθλητών μας, μια παροχή που πραγματικά αξίζει.

Βεβαίωση Άθλησης.

  Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το ΠαρονClub, ενημερώνουμε ότι για την απαραίτητη Βεβαίωση Άθλησης που απαιτείται για την συμμετοχή αθλητών σε προπονήσεις/αγώνες, η Καρδιολογική εξέταση θα γίνει στο γήπεδο μας σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα. Επανδρωμένη Κινητή Μονάδα αποτελούμενη από Καρδιολόγο και Παθολόγο, θα βρεθεί στο γήπεδο μας, ώστε να περάσουν οι αθλητές μας ιατρικές - καρδιολογικές εξετάσεις που θα περιλαμβάνουν Καρδιολογικό Έλεγχο και Καρδιογράφημα. Ο γιατρός θα δώσει βεβαίωση Άθλησης (εάν δεν διαγνωστεί κάποιο πρόβλημα). Σε περίπτωση που ο γιατρός διαπιστώσει ότι χρειάζονται περαιτέρω εξετάσεις για την υπογραφή της βεβαίωσης, παρέχετε ΔΩΡΕΑΝ Triplex Καρδιάς στο συνεργαζόμενο Διαγνωστικό Κέντρο Καρδιοανάλυσις.     Όπως είναι γνωστό, δεν επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών σε προπονήσεις, εάν ΔΕΝ έχει προσκομιστεί ιατρική βεβαίωση Άθλησης (βλ. Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Ακαδημιών).

ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα συστήματος ΥΓΕΙΑΣ ΠαρονClub.

  Στους αθλητές που θα συμμετέχουν στον καρδιολογικό έλεγχο, Θα δοθεί ονομαστική κάρτα του συστήματος υγείας ΠαρονClub, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για 1 χρόνο που θα περιλαμβάνει μοναδικές ιατρικές παροχές όπως:  Ιατρικές επισκέψεις,  Διαγνωστικές εξετάσεις,  Προληπτικό έλεγχο (Check-Up),  Οδοντιατρική κάλυψη (ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμός),  Πελματογράφημα (ΔΩΡΕΑΝ),  Οφθαλμολογική κάλυψη,  και πολλές ακόμα παροχές … Δίδονται εκτενείς πληροφορίες (φάκελος με ανάλυση των παροχών) με την ετήσια συνδρομή, από τους υπεύθυνους του ΠαρονClub.

   Το ΠαρονClub συνεργάζεται με τις παιδικές Ιδιωτικές Κλινικές: ΙΑΣΩ, Μητέρα, Ευρωκλινική  και Ιδιωτικές Κλινικές Ενηλίκων (άνω των 14 ετών): ΙΑΣΩ, City Clinic, Ευρωκλινική, ΥΓΕΙΑ, Καρδιοαναλυσις, Μητέρα, Ευρωιατρική.

   Το ΠαρονClub διαθέτει 24ωρο συντονιστικό κέντρο, όπου οι κάτοχοι της κάρτας, μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες των καλύψεων και πως μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση της.

Με σεβασμό & αγάπη στους αθλητές μας.

Το Δ.Σ της Α.Ε Μοσχάτου.

ΠΗΓΗ  http://my-mosxato.blogspot.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...