Home » , , , , , , , » Τελετή Βράβευσης του 26ου Μαθητικού Διαγωνισμού Έκθεσης στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου (εικόνες).

Τελετή Βράβευσης του 26ου Μαθητικού Διαγωνισμού Έκθεσης στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου (εικόνες).

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 | 3:54:00 μ.μ.

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου για εικοστή έκτη συνεχή χρονιά, προκήρυξε τον καθιερωμένο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκθεσης μεταξύ των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.


26ος Μαθητικός Διαγωνισμός Εκθέσεων στην ΚΜΜ!!! 

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην «Μιχαλοδημητράκειο Αίθουσα» της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου η Τελετή Βράβευσης του 26ου Μαθητικού Διαγωνισμού Έκθεσης με ελεύθερο θέμα αναφορικά με την Τρίτη Ηλικία!

Η ΚΜΜ ζωντάνεψε με την παρουσία των παιδιών καθώς επίσης και των δασκάλων τους και των συγγενών τους. Την εκδήλωση παρουσίασε η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. κα Διαμαντία Μήλιου, εγκάρδιο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου με ευχές προς όλα τα παιδιά καθώς επίσης και η Πρόεδρος της ΚΜΜ κα. Χρυσούλα Κοσμοπούλου. Οι βραβευθέντες παρέλαβαν τα βραβεία τους από τους χορηγούς και κληρώθηκαν δύο εκθέσεις τις οποίες διάβασαν οι ίδιοι οι μαθητές!!!

Η εκδήλωση έκλεισε φέτος με αφηγήσεις από τα παιδιά παραμυθιών που έμαθαν από τον παππού και τη γιαγιά και κάποιων συμβουλών που έχουν εντυπωθεί στη μνήμη τους.

Ο Διαγωνισμός θεσπίστηκε το 1990. Απευθύνεται σε μαθητές της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου και στόχος του είναι η ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς προς τους Ηλικιωμένους.

Κάθε χρόνο οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης γράφουν μια έκθεση με θέμα την Τρίτη Ηλικία ( με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία, 1η Οκτωβρίου, εκάστου έτους). Ο Σύλλογος Διδασκόντων κάθε σχολείου επιλέγει την καλύτερη έκθεση η οποία βραβεύεται συμβολικά με μικρό χρηματικό ποσό από ευγενική προσφορά χορηγών της πόλης μας. Οι χορηγοί φέτος ήταν η Ένωση Συνταξιούχων ΔΕΗ, η κα Αναστασία Κορρέ, η κα Μαργαρίτα Κουρή, ο κος Παναγιώτης Κουτρόπουλος, η κα Γιούλα Λουκιδέλλη, η κα Μαίρη Μυρμιρίδου-Κοκκίνη και η κα Βασιλική Τροβά.

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι οι: Δραγάτη Ιουλία, μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου, Μπαιρακτάρης Ορέστης, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου, Ιντρίζη Ιζαμπέλα, μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου, Παρρή Μαρία-Δήμητρα, μαθήτρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου, Μπάρτζου Ελένη, μαθήτρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου, Κογιάννης Άγγελος, μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου, Μπλάνου Γλαύκη, μαθήτρια των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη.

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αναμνηστικό δίπλωμα της συμμετοχής τους. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στα παιδιά και ευχαριστούμε τους εκπαιδευτκούς και τους χορηγούς για την βοηθειά τους να έχει συνέχεια ο θεσμός.

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου , είναι ένα μη κερδοσκοπικό Ιστορικό Σωματείο του Μοσχάτου, που ιδρύθηκε το 1962 με την αποστολή να προσφέρει στέγη, αγάπη & φροντίδα σε άπορους εγκαταλελειμμένους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Έκτοτε και στηριζόμενη σε δωρεές ιδιωτών και φορέων συνεχίζει ακούραστα το φιλανθρωπικό, εθελοντικό της έργο. Κάθε βοήθεια σε είδος ή σε χρήματα είναι όχι απλώς καλοδεχούμενη αλλά απολύτως αναγκαία.

Επικοινωνήστε με την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου στα παρακάτω στοιχεία:
Διεύθυνση: Κοραή 40, 183 45, Μοσχάτο, Αθήνα
Ώρες Λειτουργίας: Δευτ. – Σάβ. 07:00 – 15:00, 17:30 – 20:00
Tηλ.: 210 9418193, 210 9415663
Φαξ: 210 9419063

Περισσότερα για την ΚΜΜ μπορείτε να διαβάσετε στις ιστοσελίδες www.kmerimnamosxatou.gr και www.facebook.com/kmerimna --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ! 

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 148/296018-49

Μπορείτε να βοηθήσετε:

 ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ Νο4

 ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΑ

 ΥΓΡΟ ΔΑΠΕΔΟΥ

 ΧΛΩΡΙΝΗ

 ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ

 ΚΑΦΕ

 ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

 ΖΑΧΑΡΗ

Επίσης, δεχόμαστε καινούργια ή μεταχειρισμένα είδη που δεν χρειάζεστε πια, για το παζάρι μας. (π.χ. βιβλία, ρούχα, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, διακοσμητικά, φωτιστικά κλπ.)

Κάθε προσφορά σας πιάνει τόπο! Είναι απολύτως αναγκαία για να συνεχίσουμε την προστασία αναξιοπαθούντων ηλικιωμένων! 
 ΠΗΓΗ http://my-mosxato.blogspot.gr/

.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...