Home » , , » Βασίλης Σπανάκης: Στις επόμενες εκλογές η ΝΔ “θα αγγίξει ιστορικά ποσοστά γιατί λέει την αλήθεια”.

Βασίλης Σπανάκης: Στις επόμενες εκλογές η ΝΔ “θα αγγίξει ιστορικά ποσοστά γιατί λέει την αλήθεια”.

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 | 10:04:00 μ.μ.

Ο 39χρονος οικονομολόγος Μοσχατιώτης Βασίλης Σπανάκης ανέλαβε την θέση της γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας. Θέση, μέσω της οποίας θα επιχειρηθεί να βρίσκεται σε διαρκή επαφή η ηγεσία με τη βάση του κόμματος και το αντίστροφο, ώστε να γίνει πράξη το “άνοιγμα στην κοινωνία”, για το οποίο ο πρόεδρος και οι επιτελείς του κάνουν διαρκώς λόγο. Ο κ. Σπανάκης μιλά αποκλειστικά στα Υστερόγραφα, στη πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη της θέσης του γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ.

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Μίχο

 Μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις διαδικασίες “ανανέωσης και διεύρυνσης” που είχε προαναγγείλει κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών. Μια πολυεπίπεδη ανανέωση, που εκτός των άλλων
περιελάμβανε και αλλαγή της έδρας του κόμματος. Σύντομα, ο πρόεδρος της κεντροδεξιάς όρισε νέα “σκιώδη” κυβέρνηση, επέλεξε το νέο γραμματέα του κόμματος, τοποθέτησε στην αντιπροεδρία της ΝΔ δύο στελέχη διαφορετικών εσωτερικών “τάσεων”, άλλαξε κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και όρισε μερικούς νέους γραμματείς. Μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Σπανάκης.

Ο 39χρονος οικονομολόγος ανέλαβε την θέση της γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας. Θέση, μέσω της οποίας θα επιχειρηθεί να βρίσκεται σε διαρκή επαφή η ηγεσία με τη βάση του κόμματος και το αντίστροφο, ώστε να γίνει πράξη το “άνοιγμα στην κοινωνία”, για το οποίο ο πρόεδρος και οι επιτελείς του κάνουν διαρκώς λόγο. Ο κ. Σπανάκης μιλά αποκλειστικά στα Υστερόγραφα, στη πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη της θέσης του γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ.

Ο κ. Σπανάκης επισημαίνει ότι υπήρξε υψηλό ποσοστό ανανέωσης στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τον Απρίλιο, κάτι που γι’ αυτόν προδιαγράφει “υψηλό ποσοστό για τη ΝΔ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές”. Σχετικά με τα ζητήματα της γραμματείας του, αναφέρει ότι συνεχώς εγκαινιάζονται γραφεία του κόμματος σε όλη την χώρα και υποστηρίζει ότι το έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν τα στελέχη και ο κόσμος, οφείλεται στο “ότι η μόνη λύση είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από την Συμφωνία Αλήθειας που θέλει να συνάψει με τους Έλληνες πολίτες”.
Επιπλέον, χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη “τεχνοκράτη”  που “μπορεί να ορθώσει το σωστό εθνικό ανάστημα”. Εκφράζει δε την πεποίθηση ότι στις επόμενες εκλογές η ΝΔ “θα αγγίξει ιστορικά ποσοστά γιατί λέει την αλήθεια”. Αναφορικά με το κυβερνών κόμμα, τονίζει ότι όσο καθυστερεί να προκηρύξει εκλογές “αυξάνει τα προβλήματα της χώρας” και “την εκλογική υπεροχή της ΝΔ”.
Ερωτηθείς για τον αν θα πολιτευτεί στην Β’ Αθηνών όπως φημολογούνταν, εξηγεί πως “για να πετύχεις στα κομματικά, πρέπει να κάνεις πίσω τις προσωπικές φιλοδοξίες”, προσθέτωντας ότι τον ενδιαφέρει “να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση”.

Ακόμα, σημειώνει ότι παρατηρεί την επιστροφή παλαιών στελεχών αλλά και την προσχώρηση νέων από άλλα κόμματα στην κεντροδεξιά παράταξη. Επίσης, αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του στην τοπική τοπική αυτοδίοικηση ως υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου. Τέλος, μιλάει για τον ελεύθερο χρόνο του, τον οποίο μοιράζεται με τον γιο του αλλά και για το ποιο βιβλίο διάβασε προσφάτως.

 Δειτε εδω αναλυτικά τη συνέντευξη του Βασίλη Σπανάκη στα Υστερόγραφα

.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...