Home » , , , , , , , » Με επιτυχία ημερίδα στο Μοσχάτο για τη "Μεσογειακή Διατροφή, Παιδική Παχυσαρκία και Παιδικό Διαβήτη" (εικονες)

Με επιτυχία ημερίδα στο Μοσχάτο για τη "Μεσογειακή Διατροφή, Παιδική Παχυσαρκία και Παιδικό Διαβήτη" (εικονες)

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016 | 3:23:00 μ.μ.

Με ιδιαίτερη επιτυχία έλαβε χώρα ημερίδα της Πνευματικής Εστίας Μοσχάτου σε συνεργασία με τον Όμιλο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων με θέμα «Η Μεσογειακή Διατροφή στην παιδική ηλικία – Παιδική Παχυσαρκία- Παιδικό Διαβήτη», τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος».

Πλήθος κόσμου, άνω των 200 ατόμων παρακολούθησαν την εκδήλωση. Μεταξύ των επισήμων που παρακολούθησαν την εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Αντρέας Ευθυμίου, η Αντιδήμαρχος Βασιλική Καραβία ο επίτιμος Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Παύλος Νισλόγλου, το μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Βάσω Παπαλάμπρου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Μπούτσης, Γεράσιμος Πεφάνης, Κατερίνα Καρύδη, Αθανάσιος Μελίστας, Μαρία Τσέλιου, Κοτζαμπασάκης Ευάγγελος, Κελεσίδης Δημήτριος.

Στην Ημερίδα έλαβαν μέρος ως εισηγητές εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο των Επιστημών, της Γαστρονομίας καθώς και του Πολιτισμού. Χαιρετισμό απηύθυναν Επιπλέον, την Ημερίδα ο επίτιμος Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Παύλος Νισλόγλου, καθώς και ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κος Ανδρέας Ευθυμίου, ο πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Μοσχάτου, κος Γιώργος Χλούπης και το Μέλος της Επιτροπής Εφορείας Μορφωτικών Εκδηλώσεων κ. Ιωάννης Φεστερίδης.

Η Ημερίδα ξεκίνησε με την ομιλία του καθηγητή Νίκου Κατσαρού με θέμα: «Η Μεσογειακή Διατροφή στην Παιδική Ηλικία και πως θα επηρεάζεται από τις δια Ατλαντικές συμφωνίες ΗΠΑ και ΕΕ», συνεχίστηκε με την ομιλία του γεωπόνου κ. Θεοφάνη Γεωργόπουλου με θέμα: «Παραδοσιακά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας», στη συνέχεια της συζήτησης μίλησε η διατροφολόγος κ. Θεοδώρα Καλογεράκου με θέμα: «Ισορροπημένη Διατροφή και Αθληση στην παιδική και εφηβική ηλικία: Αυξάνοντας το διατροφικό IQ των παιδιών», ακολούθησε ο Δρ. Πέτρος Παπαλέξης «Μεσογειακή διατροφή και καρδιαγγειακά νοσήματα», καταληκτική ομιλία ήταν η ομιλία του Διευθυντή Γαστρονομίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κου Κωνσταντίνου Μουζάκη με τίτλο ομιλίας «Παιδική Ηλικία – Παιδική Παχυσαρκία – Παιδικός Διαβήτης τα Θετικά και τα Αρνητικά»

Απονεμήθηκαν πλακέτες στον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, στην Πνευματική Εστία Μοσχάτου, στον Πρόεδρο της ΠΕΜ Γιώργο Χλούπη, στο μέλος της Επιτροπής Εφορείας Μορφωτικών Εκδηλώσεων Ιωάννη Φεστερίδη, στους ομιλητές καθώς και στον κ. Λ. Καραντάνη για την προσφορά του στην Ελληνική Γαστρονομία.

Ο συντονισμός της ημερίδας έγινε από τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΑΝΤΕΝΝΑ κα Μπάγια Αντωνοπούλου.

Την εκδήλωση κάλυψε το τοπικό διαδικτυακό μέσο my-mosxato.blogspot.gr
.


.ΠΗΓΗ http://my-mosxato.blogspot.gr/

.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...