Home » , , , , » Τι θα γίνει 4 Φλεβάρη 2017 στο Μοσχάτο;;

Τι θα γίνει 4 Φλεβάρη 2017 στο Μοσχάτο;;

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 | 11:14:00 π.μ.

Φήμες κυκλοφορούν στο Μοσχάτο για ένα μεγάλο γεγονός που θα γίνει το Φλεβάρη. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αρχίσει να οργανώνουν πράγματα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα γίνει κάτι ΔΥΝΑΤΟ!!


Όπως είναι γνωστόν κάθε χρόνο εκεί αρχές, τέλος του Φλεβάρη ξεκινούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου. Καρναβάλι Μοσχάτου ένας θεσμός , μια ιστορία χρόνων, που στο μεγαλύτερο κομμάτι του στηρίζεται σε μια μεγάλη οργανωμένη ομάδα ατόμων, στην ομάδα του (ΚΧΘ), στο Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού! 

Γιαυτό και φέτος τα Κυνηγόπουλα, από τώρα έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται και δεν βλέπουν την ώρα για  να βγουν στους δρόμους του Μοσχάτου και να σκορπίσουν γέλια, κέφι και αισιοδοξία! 

Έτσι τον ερχόμενο Φλεβάρη και συγκεκριμένα το Σάββατο 4/02/17 ξεκινάει ο προπομπός του Καρναβαλιού και 19 Φλεβάρη η μεγάλη παρέλαση στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο!!


 
Στο ΚΥΝΗΓΙ μπορούν να λάβουν μέρος καρναβάλιστες από 14 ετών και άνω. Αιωνόβιοι, υπεραιωνόβιοι, καθώς και πνεύματα καρναβαλιστών γίνονται δεκτά. Ξωτικά και χτικιά, ρινόκεροι και μονόκεροι μπορούν να λάβουν μέρος ασχέτως ηλικίας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής αρχίζουν 23/01/17


Τι είναι το Κ.Χ.Θ.
Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού είναι ένα παιχνίδι για τη νεολαία το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τα τελευταία 26 έτη στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Το παιχνίδι αυτό διοργανώνει εθελοντικά μία επιτροπή από νέους και νέες της πόλης μας, υπό την αιγίδα του Δήμου. Κατά τη διάρκεια των 2 εβδομάδων οι συμμετέχοντες καλούνται να περάσουν απο διάφορες δοκιμασίες και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις όπως είναι η επίλυση γρίφων, τα extreme games, οι ραδιοφωνικές ερωτήσεις, διαγωνισμός τραγουδιού, ζωγραφικής, πάζλ, παιχνίδια αισθήσεων, πολλά parties και φυσικά...την μεγάλη παρέλαση!!!!!!

Στόχος του Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού είναι μόνο η διασκέδαση. Οι δράσεις μας, ομως, δεν επικεντρώθηκαν μόνο στον καρναβαλικό χαρακτήρα. To Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου, καθώς και στηρίζει έμπρακτα, για πολλά χρόνια, τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης. Έχει συμμετάσχει σε περιβαλλόντικες δράσεις, όπως ο καθαρισμός και η δενδροφύτευση της παραλίας του Δήμου, έχει πραγματοποιήσει εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση και ποδηλατοδρομία, έχει συγκεντρώσει τρόφιμα για το πρόγραμμα "Τράπεζα Τροφίμων προς απόρους" του Δήμου, βιβλία για το ΕΠΑΛ του νησιού της Ίου κι έχει συνεργαστεί με αρκετά κέντρα και ιδρύματα Α.Μ.Ε.Α.).

Περισσότερες πληροφορίες για το  Κ.Χ.Θ.  εδώ.
Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού

ΠΗΓΗ  http://my-mosxato.blogspot.gr/

.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...