Home » , , , , » Έρχεται ο 4ος 24ωρος μαραθώνιος gaming για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Έρχεται ο 4ος 24ωρος μαραθώνιος gaming για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 | 5:14:00 μ.μ.

Για άλλη μια χρονιά ο 24ωρος μαραθώνιος videogame streaming για την υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επιστρέφει! Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 από τις 16.00 και για 24 ώρες, άνθρωποι των χώρων του gaming και το YouTube, κωμικοί, παρουσιαστές και game designers ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Εντός των 24 ωρών του μαραθώνιου, οι καλεσμένοι/συμμετέχοντες θα κάνουν stream τα αγαπημένα τους videogames, καλώντας τον κόσμο/θεατές να κάνουν δωρεές, οι οποίες καταλήγουν απευθείας και στο 100% τους στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο τρόπος απλός, στέλνοντας ένα μήνυμα σε 5ψηφιο αριθμό, οι χρήστες που θα παρακολουθήσουν τα streams μπορούν να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν και να ενισχύσουν τη δράση του εθελοντικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα εκατοντάδων παιδιών που ζουν στην Ελλάδα 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Οι τρεις προηγούμενες χρονιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από €8.000. Τo livestream θα γίνει μέσα από το κανάλι του «Σχεδίου Β», με παρουσιαστή τον Γιώργο Ζώκα ή αλλιώς γνωστό ως Zok, ενώ μέχρι την έναρξη της φετινής μετάδοσης, στο κανάλι (και στη σελίδα του στο Facebook) θα ανεβαίνουν τα highlights από το περσινό stream. Φέτος ο μαραθώνιος θα μεταδοθεί live για πρώτη φορά μέσα σε ειδικό στούντιο και εμπρός στους επισκέπτες που θα παραβρεθούν στο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας AthensCon 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 4ο 24ωρο μαραθώνιο gaming για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Ζώκα στο e-mail georgezokas@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σχέδιο Β
Facebook Page: https://www.facebook.com/sxediob/
YouTube: https://www.youtube.com/user/sxediob
Videos 2ου 24ωρου Μαραθωνίου: https://www.youtube.com/playlist?list=PLv4MkESAm8Z0q6GRIueU4l8MrV2yhOYnQ

Χαμόγελο του Παιδιού

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.
Site: http://www.hamogelo.gr/
Facebook Page: https://www.facebook.com/hamogelo.org/

AthensCon 2016
To AthensCon είναι το πρώτο πραγματικά μεγάλο συνέδριο της χώρας που έχει άμεσες επιρροές από τα Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού που προωθούν τα μοντέρνα χόμπι και τις καθημερινές ασχολίες του κόσμου. Είναι μια γιορτή που αγκαλιάζει όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν. Η ποπ κουλτούρα πηγάζει από την κοινωνία και τις τέχνες, αγγίζοντας με μοναδικό τρόπο τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή. Καθένας από εμάς επιλέγει να γεμίζει τη ζωή του με τον τρόπο που του αρέσει.
Site: http://www.athenscon.gr
Facebook Page: https://www.facebook.com/athenscongr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...