Home » , , , , » Κοπή πίτας και Βραβεύσεις στην Ελευθερία Μοσχάτου (εικόνες)

Κοπή πίτας και Βραβεύσεις στην Ελευθερία Μοσχάτου (εικόνες)

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 | 11:25:00 π.μ.

Με επιτυχία έγινε χθες (12/2) στο Πολιτιστικό Μοσχάτου, η κοπή της πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Ελευθερίας Μοσχάτου, όπου παραβρέθηκαν σημαντικά στελέχη της Δημοτικής Αρχής με την παρουσία του ίδιου του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατέρας Ζήσης από την Ενορία του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Μοσχάτου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Ελευθερίας κ. Δημητρίου καθώς και ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης το ΔΣ του Συλλόγου βράβευσε αθλητές και τμήματα για την καλή επίδοσή τους την χρονιά που πέρασε.. Επίσης μέλη του  Ομίλου Παραδοσιακών Χορων Μοσχάτου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο Πρόεδρος  Αριστείδης Δημητρίου και σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου, αρκετός κόσμος, οι Αντιδήμαρχοι ( Καραβία, Γρουμπας, Δημητρίου) ο Πρόεδρος του Πνευματικού Απόστολος Σιωκας, ο Γενικός γραμματέας κ. Αντωνακος, οι υπεύθυνοι αθλητισμού Δημοτικοί Σύμβουλοι (Κόλλιας Δ., Φελλας Γ.), ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Χατζηαντωνίου Τάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι(Μπουτσης Α., Σάββας, Πεφανης, Ζαμπια), η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μπαλασου, αλλά και μέλη ενώσεων, αθλητές, προπονητές και φίλοι της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της Ελευθερίας κ. Δημητρίου , έκανε αναφορά στις προσπάθειές που κανει ο συλλογος, αλλά και το πλήγμα, ενός μεγάλου προστίμου που έχει δεχτεί ο σύλλογός  (και αρκετοί άλλοι στο Μοσχάτο), από το ΙΚΑ, όπου απαιτεί ποσά χιλιάδων ευρώ από την Ελευθερία, όταν είναι γνωστό πως ο σύλλογος μετά βίας προσπαθεί να ισοσκελίσει τα έξοδά του. Δυστυχώς όλοι οι παριστάμενοι και άλλων φορέων, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, πως πολλά σωματεία, θα κινδυνεύσουν με αφανισμό, εάν η πολιτεία επιμείνει να τα αντιμετωπίσει ως κερδοσκοπικές εταιρείες, όταν είναι γνωστό, πως η ύπαρξή τους και λειτουργία στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά. Στο τέλος κάποια μέρα και τους θεατές των αγώνων, κάποια ομάδα ελέγχου θα τους θεωρήσει υπαλλήλους και θα απαιτεί πρόστιμα για την παρουσία τους. Και ρωτά κανείς, τα παιδιά όλων αυτών που θα αθλούνται;

Στην τελετή ο σύλλογος τίμησε αθλητές και ανθρώπου για την προσφορά τους.
Τον αθλητή Νικολαϊδη, βράβευσε ο Δήμαρχος κ. Ευθυμίου.
Τον αθλητή μας Καψή, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κ. Λυμπεράτος.
Για λογαριασμό των αθλητών. Καψή, Ιγιάμου Περισανίδη, Φρυδάκη και Σωτηρίου, τα βραβεία τους παρέλαβε ο έφορος των εφήβων, κ. Καψής, ένα άνθρωπος με πολύ μεγάλη προσφορά στον Α.Ο.Ε.Μ. και γπατέρας δύο αθλητών μας.
Επίσης Ο Πρόεδρος τίμησε τον κ. Ξενοφώντα Τζαφέρη υπό την εποπτεία του οποίου, ο Α.Ο.Ε.Μ. ‘εχει τακτοποιήσει πλήρως τα βιβλία της, και έτσι ο Α.Ο.Ε.Μ. είναι ένας από του ελάχιστους συλλόγους, που έχει τεθεί στην Διαύγεια. Το βραβείο παρέλαβε ο αθλητής μας και γιός Χρήστος Τζαφέρης, αρχηγός της ανδρικής ομάδας. Και αυτό το βραβείο, όπως και το επόμενο ανήκουν σε  αυτά που αναφέραμε προηγουμένως. Πως σύλλογοι όπως η Ελευθερία, ζουν από την εθελοντική εργασία και προσφορά και γι αυτό δεν μπορεί η στεγνή ματιά ενός κράτους να τα αντιμετωπίζει ως κερδοσκοπικές εταιρείες, αλλά μα τις βοηθά στο έργο τους.
Το τελευταίο βραβείο, δόθηκε στην Ελεάνα Μπαλάσου, μητέρα αθλητού μας, που ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, βοηθά τον σύλλογο. Το βραβείο δόθηκε από τον κ. Αντωνάκο, γραμματέα του Συμβουλίου του Δήμου μας.

Επίσης ωραία στιγμή, όταν η Πάτι Ντάλλας, γραμματέας του Εμπορικού συλλόγου, ανέβασε στην σκηνή τις κορασίδες, που έχει υπό την προστασία της.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το mymosxato!!


 ΠΗΓΗ http://my-mosxato.blogspot.gr/

.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...