Home » , , , » Γιάννης Καπετάνιος: Η ποδοσφαιρική ομάδα των καλλιτεχνών να διεξάγει αγώνα που τα έσοδα του θα ενισχύσουν το Σωματείο της Κ.Μ.Μ.!

Γιάννης Καπετάνιος: Η ποδοσφαιρική ομάδα των καλλιτεχνών να διεξάγει αγώνα που τα έσοδα του θα ενισχύσουν το Σωματείο της Κ.Μ.Μ.!

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Σάββατο, 8 Απριλίου 2017 | 3:39:00 μ.μ.
Γιάννης Καπετάνιος
Ηθοποιός

Έχετε φίλους από τον ανταγωνιστικό χώρο του θεάτρου; Ρώτησα πρόσφατα τον ξεχωριστό και διακεκριμένο κωμικό μας ηθοποιό Γιάννη Καπετάνιο σε συνέντευξη που μου παραχώρησε για το ιστολόγιο ikarianews.net καθώς και για την εφημερίδα της ιδιαίτερης πατρίδας του της Χίου< Χιώτικη Διαφάνεια>.

-Λίγους και καλούς, η απάντησή του, Σαφώς πρώτος και καλύτερος ο Μάρκος Σεφερλής που μέχρι και στο γήπεδο πάμε μαζί. Είμαστε και οι δύο Ολυμπιακοί και συμμετέχω μαζί του στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που δίνει η ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα καλλιτεχνών για φιλανθρωπικούς σκοπούς προς ενίσχυση Ιδρυμάτων..

Η άποψη σας για τον Μάρκο Σεφερλή ως ηθοποιό και σκηνοθέτη και με τον οποίο συνεργάζεστε πολλά χρόνια;

-Σαν ηθοποιός κ. Γαΐλα, ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους καλύτερους της γενιάς του και όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα είναι ένας από αυτούς που φέρνουν τις επαναστάσεις, τις αλλαγές και τις ιδέες στο θέατρο.

Ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος, αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν υπηρετεί την Υποκριτική Τέχνη σχεδόν αδιάκοπα εδώ και 30 χρόνια με επιτυχία και μεγάλη αγάπη και αναγνώριση από το κοινό του θεάτρου και της τηλεόρασης όπου και η επιτυχία του είναι εξ ίσου σημαντική.

Ντου από Παντού , παράσταση στο ΠΕΡΟΚΕ που μόλις κατέβηκε και υπήρξε από τις καλύτερες της φετινής χειμερινής σεζόν. Σκηνοθεσία-Παραγωγή: Μάρκος Σεφερλής και δίπλα του στο σανίδι-όπως σχεδόν πάντα τα τελευταία χρόνια-,και με δύο μάλιστα αξιόλογους ρόλους ο Γιάννης Καπετάνιος. Η παράσταση ξεκινάει αμέσως μετά το Πάσχα περιοδεία σε επαρχιακές πόλεις
.
Μετά την περιοδεία του έργου Ντου από Παντού;
-Το καλοκαίρι στο Δελφινάριο στη νέα παραγωγή του Μάρκου Σεφερλή.
Εργένης και περιζήτητος υποψήφιος γαμπρός ο Γιάννης Καπετάνιος μέχρι τώρα, ήταν φυσικό τα
περιοδικά, έντυπα και ηλεκτρονικά, να αναφέρουν συνεχώς τη νέα του γνωριμία και σχέση με νεαρή κυρία.

 Θα μας πείτε κάτι περισσότερο;

-Τι λέτε… να μην παντρευτώ και εγώ μια φορά να δω πως είναι; Απαντά με χιούμορ και μας αποκαλύπτει ότι ο γάμος θα γίνει μέσα στο 2017.

«Αν διατηρήσεις την αγνότητα και την παρθενιά που κουβαλάς από το χωριό σου θα γίνεις μεγάλος ηθοποιός…», τα λόγια του μεγάλου θεατρικού δασκάλου Καρόλου Κουν στον μαθητή του Γιάννη Καπετάνιο στην 10ετία του ’80.

90 και.. θεατρικές παραστάσεις, πολλά πετυχημένα σήριαλ στην μικρή οθόνη και μια καριέρα με μέλλον για τον Γιάννη Καπετάνιο τον ηθοποιό που μέχρι σήμερα ποιεί ήθος.

Ο Γιάννης Καπετάνιος έζησε στην Καλλιθέα πολλά χρόνια, γνωρίζει καλά την περιφέρεια μας και όταν του ανέφερα την δράση της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου -Σωματείο φιλοξενίας απόρων γερόντων- με την ευαισθησία που τον διακρίνει για την Γ ’Ηλικία και τους μοναχικούς ηλικιωμένους, ευχήθηκε να βρεθεί χορηγός χρηματοδότης της οργάνωσης της εκδήλωσης(σπόνσορας) για να καταστεί δυνατόν η ποδοσφαιρική ομάδα των καλλιτεχνών να διεξάγει αγώνα που τα έσοδα του θα ενισχύσουν το Σωματείο της Κ.Μ.Μ.

Τασσώ Γαΐλα
Αρθρογράφος-Ερευνήτρια.


.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...