Αφιέρωμα ECONEWS ΣΚΑΙ ΤV στο Π. Φάληρο!

Written By MYMOSXATO GREECE on Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 | 2:21:00 μ.μ.


Με αφορμή τα πρόσφατα εγκαίνια του Πάρκου Αγίου Γεωργίου αλλά και την σχετική δημοσίευση για τα έργα περιβαλλοντικής παρέμβασης στο Πάρκο Φλοίσβου στο διεθνή έγκριτο οδηγό STORMWATER MANAGEMENT IN LANDSCAPE DESIGN ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ ΤV και ειδικά το ένθετο ECO NEWS αφιέρωσε την εκπομπή της 3/4/2017 στο Παλαιό Φάληρο.

Η δημοσιογράφος του σταθμού κ. Κατερίνα Χριστοφουλίδου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Βοτανικό κήπο και στην πρόσφατη διάκριση του για την καινοτόμα διαχείριση του νερού ενώ περιέγραψε και τον βιοκλιματικό σχεδιασμό των 80 στρεμμάτων του Πάρκου του Φλοίσβου.

Στο ένθετο, το οποίο αποτελεί τη σημαντικότερη οικολογική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη καθώς και του αρχιτέκτονα τοπίου Αναστάσιου Τσερπέρλη, οι οποίοι με σχετικές δηλώσεις τους ανέλυσαν τον ιδιαίτερο και καινοτόμο σχεδιασμό των παρεμβάσεων.

Πηγη http://my-mosxato.blogspot.gr/

.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...