Home » , , » Ταύρος: Με επιτυχία τα επιμορφωτικά σεμινάρια στο Combat Muay Boran και στο IMBA Muay Lert Rit !

Ταύρος: Με επιτυχία τα επιμορφωτικά σεμινάρια στο Combat Muay Boran και στο IMBA Muay Lert Rit !

Written By MYMOSXATO GREECE on Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 | 2:28:00 μ.μ.Το Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Απριλίου 2017, η International Muay Boran Academy Hellas - κλάδος άθλησης Combat Muay Boran πλέον της Ελληνικής Φίλαθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου- Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ.), υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, διοργάνωσε ΔΩΡΕΑΝ Επιμορφωτικά σεμινάρια στο Combat Muay Boran και στο IMBA Muay Lert Rit με εισηγήτρια την Arjarn Maria Grazia Vallone ξεκινώντας από την Ελλάδα το International Warrior Ladies section με στόχο την ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο καθώς και δύο (2) θεατρικές παραστάσεις « MUAY RAMAKIEN » από 12μελή Ιταλική θεατρική ομάδα με επικεφαλή τον Khru Yai Sergio Donato για την προαγωγή, προώθηση και εφαρμογή της Επιστήμης της πολεμικής τέχνης του Muay Boran στην Ελλάδα. Επίσης παρατέθηκε επίσημο γεύμα με την συμμετοχή 80 προσκεκλημένων.

Οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και θα εκδοθεί ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του κλάδου άθλησης προσεχώς.Προσωπικά όμως θέλω να ευχαριστήσω τους συμμετέχοντες δασκάλους, με τους συλλόγους τους, οι οποίοι ήταν οι κάτωθι και ενήργησαν όλοι με αγάπη, προσήλωση και με ζήλο σαν οικογένεια για την επίτευξη των στόχων μας οι οποίοι συγκροτούν αποκλειστικά και μόνο τον κλάδο άθλησης Combat Muay Boran με ότι αυτό συνεπάγεται:
1. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
2. ΨΙΛΟΠΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΝΙΚΑΙΑ
3. ΤΣΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
4. ΠΟΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΘΗΒΑ
5. ΚΑΛΥΒΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
6. ΓΛΕΝΤΖΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
7. ΤΣΙΝΑΡΙΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΧΑΡΝΑΙ
8. ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
9. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ– ΑΙΓΙΟ
10. ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΙΛΙΟΝ
11. ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΚΡΗΤΗ
12. ΤΣΕΠΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
13. ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους:
1. Φρουζάκη Σοφία
2. Καλυβιάρη Παναγιώτη
3. Τσιναριάν Ιωάννη
4. Κοτζιά Σπύρο
5. Θεοδωράτο Γεώργιο
διότι 24 ώρες το 24ωρο ήταν σε εγρήγορση για ότι απαιτήθει, με απίστευτο ζήλο, αψηφώντας κούραση και ωράριο, βοηθώντας να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις τηρώντας τα προβλεπόμενα όσον αφορά το πρόγραμμα.
Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη την Δημοτική Αρχή του Μοσχάτου-Ταύρου για την αμέριστη βοήθειά της στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων παραχωρώντας το Κλειστό Στάδιο Μπάσκετ «ΑΙΟΛΟΣ» και το Δημοτικό Θέατρο στο Παλαιό Δημαρχείο και συγκεκριμένα:
1. Τον Δήμαρχο του Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου
2. Τον Αντιδήμαρχο του Μοσχάτου-Ταύρου κ. Γεώργιο Φελλά
3. Τον Εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού κ. Κοτσαμπασάκη Ευάγγελο και τον
4. Υπεύθυνο αθλητισμού κ. Ταταράκη Νικόλαο.
Επίσης την Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης στην Ελλάδα για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις με την Minister Counsellor Miss Rungnapa Srivannavit.
Επιπρόσθετα, θέλω να ευχαριστήσω τους:
1. Γιώργο Στεφανόπουλο, Ολυμπιονίκη της Πυγμαχίας
2. Δημήτρη Αστέρη, εκπρόσωπο του Οργανισμού Τουρισμού της Ταϊλάνδης(ΤΑΤ)
3. Παναγιώτη Τσεκούρα, Γεν. Γραμματέα της ΠΟΚ
4. Ιωάννη Παπαδόπουλο, Πρόεδρο της ΠΟΜΤ
5. Άγγελο Πατρώνη, Νομικό Σύμβουλο του κλάδου άθλησης Combat Muay Boran και
6. Ζαντιώτη Γεώργιο, Ομοσπονδιακό προπονητή της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ. που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης τους παρουσιαστές Μαρκαντώνη Θέμη και Καμπούρη Χριστίνα οι οποίοι ήταν άψογοι και όσους ακόμα συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων όπως των φωτογράφων τους οποίους ξεχνώ τα ονόματά τους… ας με συγχωρήσουν.
Για το τέλος άφησα έναν ξεχωριστό άνθρωπο για εμένα, τον κ. Καραφωτιά Πέτρο, υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο, ο οποίος έκανε τα αδύνατα δυνατά, ήταν πάντα σε όλα παρών, μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές και χωρίς αυτόν, πραγματικά η εκδήλωση δεν θα είχε την επιτυχία που απολαμβάνουμε όλοι μας σήμερα για το γενικό καλό του αθλήματος. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ελπίζω και σε άλλες συνεργασίες στο μέλλον!!!
Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην αναφερθώ στον μεγάλο δάσκαλο, τον ιδρυτή της IMBA Bramajarn Marco De Cesaris όπου έχει δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια σε όλη την Ευρώπη μας στηρίζει με την εμπιστοσύνη του και είναι κοντά μας αρωγός, δάσκαλος & ένθερμος υποστηρικτής σε κάθε δραστηριότητα μας που προβάλει τη γνώση, το ήθος και της αρχές για την ανάπτυξη και την προβολή του Combat Muay Boran.
Αδιαμφισβήτητα, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην Arjarn Maria Grazia Vallone όπου παρέδωσε σεμινάρια Combat Muay Boran και IMBA Lert Rit και διεξήχθησαν επιτυχείς εξετάσεις επιπέδων υπό την εποπτεία της.
Όπως δυστυχώς ενημερωθήκατε στην έναρξη ΟΛΩΝ των εκδηλώσεων, ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 24 Απριλίου, καθώς ο 18χρονος μπασκετμπολίστας του Αιόλου Ταύρου Βασίλης Γιώργαρος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας...
Το γεγονός ήταν σοκαριστικό αλλά ήταν πλέον αργά να ακυρώσουμε τις εκδηλώσεις διότι είχαν βγει ήδη τα εισιτήρια της Ιταλική ομάδας, είχαν πληρωθεί ξενοδοχεία, μεταφορικά, αίθουσες εκδηλώσεις, ενημερώσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό, Πρεσβείες και είχε γίνει ένας διεθνής συντονισμός και δεν μπορούσαμε να ακυρώσουμε την εκδήλωση αν και θα το θέλαμε.
Πριν, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και μετά από αυτή, τηρήθηκαν ΟΛΟΙ οι κανονισμοί που ισχύουν σε περιπτώσεις πένθους αφού ενημερωθήκαμε άμεσα από την Δημοτική Αρχή.
Έγινε αναφόρα στον άδικο χαμό του παιδιού μας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις στην μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή και οι αγώνες αφιερώθηκαν εις τον εκλιπόντα. Επίσης δεν έγινε χρήση μουσικών οργάνων ή μουσική με τεχνικά μέσα. Ο δε κόσμος τήρησε απόλυτη τάξη και σεβασμό, καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.
Σε τέτοιες περιπτώσεις προσωπικά δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Τα λόγια είναι περιττά και θέση έχουν μόνο τα δάκρυα. Το μόνο που μπορώ να πω και πιστεύω εκ μέρους όλου του κλάδου άθλησης είναι Καλό Κουράγιο στους γονείς που έχασαν το παιδάκι τους τόσο νωρίς και άδικα και ας αναπαυθεί η ψυχούλα του εν Ειρήνη….
Μετά τιμής
Γκίτσας Θεόδωρος


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...