Home » , , » Sapoon: Μια βιολογική επένδυση στο Μοσχάτο.

Sapoon: Μια βιολογική επένδυση στο Μοσχάτο.

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 | 10:30:00 π.μ.

Η Sαpoon είναι μια εταιρεία χειροποίητου καλλυντικού σαπουνιού σύγχρονων προδιαγραφών προσηλωμένη στις αξίες και τις ιδέες που προέρχονται από το φυσικό τρόπο ζωής και το σεβασμό στο περιβάλλον.
Η Sapoon είναι προσηλωμένη στην παραγωγή 100% φυσικών προϊόντων, χωρίς χημική παρέμβαση και επεξεργασία και σε αυτή την κατεύθυνση αναπτύσσει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της μάρκας έναντι άλλων προϊόντων της κατηγορίας.

Τα προϊόντα της Sαpoon παράγονται από υψηλής ποιότητας φυσικές πρώτες ύλες προερχόμενες από πιστοποιημένους παραγωγούς και προμηθευτές. Διασφαλίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών τους με πιστοποιητικά ανάλυσης καθώς και με τον ποιοτικό τους έλεγχο κατά την παραλαβή τους ως δικλείδα ασφαλείας.Η έδρα της εταιρείας και η σύγχρονη μονάδα παραγωγής της βρίσκονται στο Μοσχάτο, η οποία συμπληρώνει αισίως τρία χρόνια λειτουργίας.
Η Sαpoon δημιουργήθηκε από  τέσσερις ταλαντούχους επιστήμονες που βρέθηκαν στην Ελλάδα, έπειτα από σπουδές και επαγγελματική εμπειρία σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ιδρυτές και μέτοχοι (με το ίδιο ποσοστό) είναι οι: Alberto Lozano Ballesteros (Ισπανός, χημικός μηχανικός με εμπειρία στον σχεδιασμό διεργασιών πετρελαιοειδών - υπεύθυνος πωλήσεων εξωτερικού), Μαρία Τσιμητάκη (χημικός μηχανικός με εμπειρία στην παραγωγή φυσικών καλλυντικών - υπεύθυνη παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου), Σταμάτης Σουεντίε (δρ χημικός μηχανικός με εμπειρία στις τεχνολογίες προστασίας του περιβάλλοντος - υπεύθυνος προμηθειών και επικοινωνίας) και Σεραφείμ Σεραφειμίδης (καλλιτέχνης με εμπειρία στον σχεδιασμό νέων προϊόντων - υπεύθυνος πωλήσεων εσωτερικού και σχεδιασμού νέων προϊόντων).
Η αρχική ιδέα ανήκει στην κα Τσιμητάκη και στον κ. Σεραφειμίδη, οι οποίοι από προσωπική «ανάγκη» (λόγω δερματικών διαταραχών από τη χρήση κοινών σαπουνιών) άρχισαν να μελετούν τη δυνατότητα παρασκευής ενός προϊόντος απολύτως φυσικού. Σταδιακά από την αναπαραγωγή συνταγών εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος πέρασαν στη δημιουργία σύνθετων συνταγών, ισορροπημένων συνδυασμών καλλυντικών και αιθέριων ελαίων. Έτσι, διαπιστώνοντας -και με τους άλλους δύο μετόχους- ότι η αγορά φυσικών καλλυντικών αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς κόντρα στην κρίση, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια πρότυπη μονάδα.
 Την περασμένη χρονιά έλαβαν πιστοποίηση από τον ΕΟΦ.
Τα προϊόντα της Sapoon θα τα βρείτε σε  φαρμακεία, εξειδικευμένα καταστήματα φυσικών καλλυντικών, delicatessen, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, κέντρα αισθητικής και e-shops. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει e-shop
(www.sapoonstore.com), ενώ στον τομέα της χονδρικής αναπτύσσει εμπορικές συνεργασίες με επιχειρήσεις λιανικής και με πολυτελή ξενοδοχεία εντός και εκτός Ελλάδος.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...