Καρναβάλι Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου 2018. Όλο το πρόγραμμα

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 | 1:16:00 μ.μ.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου στα πλαίσια του Καρναβαλιού 2018. Τα πληρώματα των καρναβαλικών μας παρελάσεων ετοιμάζονται με γρήγορους ρυθμούς, το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού ήδη έχει ξεσηκώσει την πόλη με τους ρυθμούς του, ετοιμάζεται στο ίδιο μοτίβο συμμετοχής και το Σαφάρι Ταύρου, αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω!
Με παιδικά πάρτι ξεκινούν οι εκδηλώσεις του “Καρναβαλιού 2018” 
στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

  Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018: 

7:00 μμ  Νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018:
 2:00 μμ Μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων
 στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο

Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018:
Παραδοσιακά Κούλουμα
στην πλατεία Μεταμορφώσεως Μοσχάτου και στο Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο
 
Δείτε τα πάντα για το Μοσχατιώτικο Καρναβάλι ΕΔΩ


Αποκριάτιες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους


Συμμετοχή των σχολείων και φορέων της πόλης
ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!


Όλες οι εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο!Το Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για 29η χρονιά υποδέχεται μικρούς και μεγάλους μεταμφιεσμένους για να γιορτάσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν σε αποκριάτικο κλίμα! Παιδικές εκδηλώσεις, παραδοσιακά δρώμενα, συναυλίες, κινούμενες ενέργειες και φυσικά οι μεγάλες μας καρναβαλικές παρελάσεις συνθέτουν το σκηνικό του φετινού Καρναβαλιού.
Τα πληρώματα του Καρναβαλιού ετοιμάζονται με γρήγορους ρυθμούς, το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού έχει εξαπλωθεί σε όλο το Μοσχάτο θέτοντας δοκιμασίες στις ομάδες του και δημιουργώντας αποκριάτικο κλίμα, το Σαφάρι του Ταύρου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε παιχνίδια και δοκιμασίες, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου και οι παραγωγικές δυνάμεις του Ταύρου συμμετέχουν  στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το θεσμό!
Η κορύφωση των εκδηλώσεών μας έρχεται με τις δύο μεγάλες παρελάσεις μας, τη νυχτερινή στον Ταύρο, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, με τη συμμετοχή αρμάτων και χιλιάδων μεταμφιεσμένων, αλλά και με τα παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία Μεταμορφώσεως του Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.
Καλώ όλους τους πολίτες μας να ζήσουν μαζί μας το κλίμα της αποκριάς, επιλέγοντας παράλληλα τα καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου για την ψυχαγωγία τους και τις αγορές τους.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου
 
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ MY MOSXATO

http://my-mosxato.blogspot.gr/

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ


ΠΗΓΗ http://my-mosxato.blogspot.gr/

.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...