Σκορδαλιά

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 | 3:33:00 μ.μ.

Λίγα μυστικά ακόμα 
Αν μας βγει πολύ πηχτή προσθέτουμε λίγο νερό, ενώ αν μας βγει αραιή προσθέτουμε μια μικρή φρυγανιά.

Μπορούμε να κάνουμε μια παραλλαγή για "πράσινη σκορδαλιά", προσθέτοντας 2-3 κ.γ. φύλλα μαϊντανού.

Άλλη παραλλαγή είναι να προσθέσουμε προς το τέλος 1/2 φλ. καρύδια. 

Δεν έχω κάνει καμία από τις παραλλαγές για να σας πω. 

Για να είναι ασφαλής ως προς τη γλουτένη χρησιμοποιούμε ψωμί χωρίς γλουτένη και ελέγχουμε το ξύδι. 

Sol81

Υλικά 

5-6 σκελίδες σκόρδο 
ξύδι 
3-4 φέτες ψίχα ψωμιού 
1/2 φλ. ελαιόλαδο 
αλάτι 

Οδηγίες 
4 Minutes 

Καθαρίζουμε το σκόρδο και αφήνουμε στο ξύδι όλη νύχτα (εγώ ποτέ δεν το έχω αφήσει όλη νύχτα και δεν πειράζει νομίζω). 
Το στραγγίζουμε και το βάζουμε στο μπλέντερ. 
Προσθέτουμε τις φέτες του ψωμιού μουσκεμένες και στιμμένες, 2 κ.σ. ξύδι, το λάδι, το αλάτι και λίγες κουταλιές νερό 
Χτυπάμε ώσπου να γίνει λείο το μείγμα. 

cookpad.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ





Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...