Home » , , » Άμεση η αντίδραση του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου και της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου για τα ηχοπετάσματα του Προαστιακού στον Ταύρο.

Άμεση η αντίδραση του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου και της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου για τα ηχοπετάσματα του Προαστιακού στον Ταύρο.

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 | 1:29:00 μ.μ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου για τον Προαστιακό στον Ταύρο, στο «τελεσίγραφο» της ΕΡΓΟΣΕ για την τοποθέτηση των ηχοπετασμάτων!

Τηλεφωνική Επικοινωνία Δημάρχου και Διαπαραταξιακής Επιτροπής με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου για τον Προαστιακό, στο «τελεσίγραφο» που έστειλε η ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ, την Παρασκευή 16/3/18, αργά το μεσημέρι, στο οποίο αναφέρει ότι από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 προτίθεται η ΕΡΓΟΣΕ να συνεχίσει τις εργασίες τοποθέτησης των ηχοπετασμάτων.
        Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου με την παραλαβή της επιστολής από την ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ, έστειλε αμέσως επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, στην οποία χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Σήμερα Παρασκευή 16-03-2018 αργά το μεσημέρι λάβαμε το παραπάνω σχετικό σας έγγραφο υπό μορφή τελεσιγράφου. Το παραπάνω έγγραφό σας το απορρίπτουμε τόσο γιατί είναι αντίθετο στις θέσεις και τις αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου όσο και γιατί εκκρεμεί συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ.Χρήστο Σπίρτζη, ύστερα από αίτημά μας για το ίδιο θέμα. Η σύσκεψη μάλιστα αυτή προγραμματίζεται να γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας. Με την παρούσα επιστολή μας, σας ζητάμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο να μην προβείτε σε καμία ενέργεια δίχως να υπάρχουν οι τελικές προτάσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου οι οποίες θα ληφθούν αφού εκθέσουμε στον Υπουργό τη θέση του Δήμου μας. Με βάση τα παραπάνω σας καλούμε να αναστείλετε την υλοποίηση των αναφερομένων στο παραπάνω έγγραφό σας. Τυχόν επιμονή σας θα σας βρει αντιμέτωπους με τους πολίτες του Δήμου, τη Δημοτική Αρχή και τους φορείς της πόλης. Αναμένουμε εντός της ημέρας την ανάκληση του συγκεκριμένου εγγράφου, τονίζοντας σας ότι η διοίκηση δεν ασκείται με τελεσίγραφα και προειλημμένες αποφάσεις
Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος κάλεσε εκτάκτως σε συνεδρίαση τα μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για τον Προαστιακό, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στις 11.00 π.μ. στο γραφείο του στο Δημαρχείο, προκειμένου να καθοριστούν οι ενέργειες του Δήμου  για να αποτραπεί η τελεσιγραφικού τύπου επιστολή της ΕΡΓΟΣΕ περί έναρξης της τοποθέτησης των ηχοπετασμάτων από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου.
Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης της Διαπαραταξιακής Επιτροπής υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου με τον Υπουργό, κ. Σπίρτζη, παρουσία των μελών της Διαπαραταξιακής Επιτροπής. Ο Δήμαρχος ζήτησε  από τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κο Χρήστο Σπίρτζη, να παρέμβει στην ΕΡΓΟΣΕ ΑΕ, την οποία εποπτεύει, για να μην υλοποιηθεί το σχέδιο της το οποίο επιβαρύνει την πόλη του Ταύρου, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας του ταυτόχρονα την επίσπευση της συνάντησης μαζί του  με τη συμμετοχή των μελών της Διαπαραταξιακής Επιτροπής.
        Ο Υπουργός απάντησε ότι τη Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί  η μέρα της  συνάντησης, η οποία δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα.
        Μετά τα παραπάνω και τη συζήτηση που έγινε στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή, αποφασίστηκαν τα εξής:
Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή:
  • Συμφωνεί με τις ενέργειες του Δημάρχου σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της επιστολής του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ
  • Αποφάσισε την έκδοση Δελτίου Τύπου προκειμένου να ενημερωθούν οι  πολίτες  του Ταύρου και του Μοσχάτου για τις τελευταίες εξελίξεις
  • Αποφάσισε την επίβλεψη του χώρου  στον Προαστιακό του Ταύρου από αρμόδιες υπηρεσίες και αιρετούς του Δήμου
  • Ζήτησε τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Ταύρο τις επόμενες ημέρες
.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...