Home » , » Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου της ΠΕΔΑ Γ. Ιωακειμίδη στον Υπουργό Εσωτερικών κ. π. Σκουρλέτη

Ανοιχτή επιστολή του Προέδρου της ΠΕΔΑ Γ. Ιωακειμίδη στον Υπουργό Εσωτερικών κ. π. Σκουρλέτη

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 | 5:21:00 μ.μ.

Ανοιχτή  επιστολή του Προέδρου της  ΠΕΔΑ Γ. Ιωακειμίδη στον Υπουργό Εσωτερικών κ. π. Σκουρλέτη

Κρίμα κύριε Υπουργέ...

Ήταν οδυνηρή έκπληξη για μένα, ο λίγος χρόνος που δίνετε στην Αυτοδιοίκηση για να τοποθετηθεί επί του Νομοσχεδίου. Ούτε δύο εβδομάδες, για ένα Νομοσχέδιο που προετοιμάζει η Κυβέρνηση δύο χρόνια τώρα. Δύο χρόνια εσείς, δύο εβδομάδες εμείς.

Είναι δίκαιο αυτό;

Η τοποθέτησή σας, ότι, όσα λέει το Νομοσχέδιο τα έχουμε ήδη ακούσει, δεν αποτελεί υπεύθυνη απάντηση. Σε αυτά τα δύο χρόνια, άπειρες διαρροές έχουν γίνει, αλλά η διαβούλευση ξεκινάει από τη στιγμή που κατατίθεται το σχέδιο νόμου. Από τη στιγμή που αποτυπώνονται οι προτάσεις της Κυβέρνησης σε χαρτί.

Δηλαδή,  τώρα...

Όλη η Αυτοδιοίκηση -της ΠΕΔΑ συμπεριλαμβανομένης- σας ζήτησε επαρκή χρόνο συζήτησης. Δεν τον δώσατε και δεν αντιλαμβάνομαι το γιατί.

Ακόμα και στο πλαίσιο της ίδιας Κυβέρνησης, άλλες οι απόψεις του κ. Κουρουμπλή, άλλες του κ. Πουλάκη και άλλες οι δικές σας. Όμως εμείς γιατί δεν έχουμε το χρόνο για να συνθέσουμε τις δικές μας διαφορετικές απόψεις;


Όταν δεχτήκατε προσωπικές επιθέσεις από συναδέλφους μου, σας υπερασπιστήκαμε και θα το ξανακάνουμε εφόσον χρειαστεί.

Γιατί και εσείς, όπως και εμείς, εκπροσωπούμε θεσμούς και αυτό απαιτεί σεβασμό απ' όλους.

Λυπάμαι πολύ που σας απευθύνω αυτή την επιστολή δημόσια. Τον τελευταίο χρόνο επιλύσατε πολύ σοβαρά ζητήματα  της Αυτοδιοίκησης που εκκρεμούσαν χρόνια.

Η πρόσληψη των περίπου 8.500 εργαζομένων στην Καθαριότητα, η χρηματοδότηση μέσω των "Φιλόδημος 1,2,3", οι συναντήσεις σας με Δημάρχους και άλλα πολλά, διαμορφώνουν ένα φιλο-αυτοδιοικητικό προφίλ που το είχαμε όλοι ανάγκη.

Κρίμα κύριε Υπουργέ, γιατί το γκρεμίζετε σε μια ημέρα. Έστω και τώρα, δώστε χρόνο στην Αυτοδιοίκηση
Υ.Γ. Ο θεσμικός μας ρόλος ως ΠΕΔΑ και ως «Νέα Αυτοδιοίκηση», απαιτεί προτάσεις  και συνθέσεις, τις οποίες θα καταθέσουμε τις επόμενες ημέρες. Σε κανέναν μας δεν επιτρέπεται να κρυφτεί πίσω από κομματικές επιλογές, ή να παραμείνει άφωνος. Όλοι οφείλουμε να υπηρετήσουμε την Αυτοδιοίκηση, με την ευθύνη που απαιτούν οι δύσκολες στιγμές για τη χώρα.

Γιώργος Ιωακειμίδης
Πρόεδρος ΠΕΔΑ
Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη      

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...