Home » , , , » 2o Φεστιβάλ Τεχνών: Εγκαίνια | Έκθεση καλλιτεχνικών εργαστηρίων στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου

2o Φεστιβάλ Τεχνών: Εγκαίνια | Έκθεση καλλιτεχνικών εργαστηρίων στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 | 12:46:00 μ.μ.

Μια ομαδική εικαστική παρουσίαση των έργων των τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου και μια ευρεία γκάμα εκθεμάτων για τα μάτια των επισκεπτών. 

Η έκθεση του 2ου Φεστιβάλ Τεχνών στο Μοσχάτο κλείνει μια χρονιά γεμάτη καλλιτεχνικές προκλήσεις αλλά και ενισχύει το έργο της Κοινωνικής Μέριμνας. 

Από 31 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα της Κοινωνικής Μέριμνας στο Μοσχάτο (Κοραή 40).
2o Φεστιβάλ Τεχνών Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου!

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018
Ώρα έναρξης 20:00
Εγκαίνια | Έκθεση καλλιτεχνικών εργαστηρίων Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου
Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου
Διάρκεια έκθεσης έως και 8 Ιουνίου
Καθημερινά 11- 00-13:00 & 18:00-21:00

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι συμμετέχοντες στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου με την καθοδήγηση των καλλιτεχνικών υπευθύνων τους θα παρουσιάσουν, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, μοναδικά δημιουργήματα και καλλιτεχνικά έργα που έχουν δημιουργηθεί με μεράκι, φαντασία, δεξιοτεχνία και κυρίως αγάπη!

Στην κεντρική αίθουσα της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου από την 31η Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου 2018 θα φιλοξενηθούν τα έργα των τμημάτων του Μοσχάτου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να θαυμάσουν το έργο όλης της χρονιάς, να στηρίξουν την Κοινωνική Μέριμνα, αλλά και να ψυχαγωγηθούν με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το 2ο Φεστιβάλ Τεχνών, με τη συνεργασία των αιρετών, του Πνευματικού Κέντρου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα των μαθητών των τμημάτων:

ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παραστάσεις με αφηγηματικό χαρακτήρα, εικόνες αγίων με γαλήνιες μορφές που αναδύονται μέσα από τις Βυζαντινές τεχνικές και τα κατανυκτικά χρώματα, ζωντανεύουν στα μάτια των επισκεπτών την ιερή τέχνη της Αγιογραφίας.

Υπεύθυνος διδασκαλίας Αντώνης Τρίχας

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

Δημιουργήματα, μικρά έργα τέχνης από ασήμι, χρυσό, ημιπολίτιμους λίθους φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι σε ένα παιχνίδι της μάθησης και της έμπνευσης, της εικαστικής γλώσσας και της αισθητικής αντίληψης.

Υπεύθυνη διδασκαλίας Ελένη Δασκαλάκη

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Παιδιά, έφηβοι και ενήλικες με φαντασία, ενθουσιασμό, ζωντάνια, προσωπική και ομαδική έκφραση, πειραματίζονται, μαθαίνουν, μυούνται στις τεχνικές των χρωμάτων και των υλικών, αναπτύσσουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και δημιουργούν έργα απαράμιλλης ομορφιάς και αισθητικής

Υπεύθυνη διδασκαλίας Κωνσταντίνα Συλίκου

ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ

0 απλός πηλός γίνεται γλώσσα έκφρασης και μέσα από την έμπνευση, την φαντασία και τον ενθουσιασμό, μετατρέπεται σε αντικείμενα εντυπωσιακά είτε χρηστικά είτε διακοσμητικά. Τα χρώματα μπλέκονται μεταξύ τους σε συνδυασμούς και φόρμες μοναδικές.

Υπεύθυνη διδασκαλίας Βαρβάρα Σιατερλή

ΚΟΠΤΙΚΗΣ - ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Η φαντασία, η δημιουργία, η έκφραση είναι ατελείωτες. Ένα σχέδιο σε ένα απλό κομμάτι ύφασμα μετατρέπεται σε ένα μικρό έργο τέχνης, Σχέδια, χρώματα, στυλ και μόδα συμπλέουν σε μοναδικούς συνδυασμούς.

Υπεύθυνη διδασκαλίας Δήμητρα Κούφαλη

ΥΦΑΝΤΙΚΗ

Τέχνη μαγική, τέχνη που έρχεται από τα βάθη των αιώνων Οι μαθήτριες εντρυφούν στα μυστικά της, κατανοούν την τεχνική της και τις αξίες της. Νήματα, σχέδια, χρώματα, υφές και τεχνικές σε έργα εντυπωσιακά, μοναδικά. Υφαντά δυσεύρετα στην εποχή μας. φτιαγμένα με φαντασία και πολλή αγάπη.

Υπεύθυνη διδασκαλίας Ερασμία Αυγουστίδου


Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου θέλοντας να συμβάλλει στις ανάγκες της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου, πραγματοποιεί Λαχειοφόρο με κλήρωση δώρων. Τα δώρα που θα κληρωθούν θα είναι αναρτημένα μέσα στον χώρο της έκθεσης. Το κόστος κάθε λαχνού είναι 1 ευρώ και οι λαχνοί για όποιον επιθυμεί να προμηθευτεί θα είναι διαθέσιμοι στα γραφεία της Μέριμνας.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...