Home » , , , » ∆ιαπαραταξιακή Επιτροπή για την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου - Εισήγηση Ευθυμίου!

∆ιαπαραταξιακή Επιτροπή για την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου - Εισήγηση Ευθυμίου!

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 | 1:15:00 μ.μ.

Πριν λίγες μέρες (Παρασκευή 4/5) με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, έγινε συζήτηση, σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου, σχετικά µε την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ και λήψη απόφασης για ενέργειες που θα συµβάλουν στην απρόσκοπτη λειτουργία της. 

Ο κ. Πρόεδρος Δημήτρης Σουτος εισηγούµενος το θέµα ενηµερώσε το Σώµα ότι η συνεδρίαση συγκαλείται ως κατεπείγουσα, κατόπιν πολλών αιτηµάτων συµπολιτών µας, λόγω των προβληµάτων που έχουν ανακύψει στη λειτουργία του Φιλανθρωπικού Σωµατείου.

Με ομόφωνη απόφασή του το ΔΣ ορίζει ∆ιαπαραταξιακή Επιτροπή για την εξέταση του προβλήµατος, σχετικά µε την λειτουργία του Φιλανθρωπικού Σωµατείου «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ».

Δείτε αναλυτικά την απόφαση!

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 
Ορίζει ∆ιαπαραταξιακή Επιτροπή για την εξέταση του προβλήµατος του θέµατος σχετικά µε την λειτουργία του Φιλανθρωπικού Σωµατείου «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» και τη διατύπωση προτάσεων προς το ∆ηµοτικό Συµβούλιο, η σύνθεση της οποίας έχει ως εξής: 

1. Ανδρέας Γ. Ευθυµίου --- ∆ήµαρχος Μοσχάτου-Ταύρου (Πρόεδρος) 

2. ∆ηµήτριος Σούτος --- Πρόεδρος ∆ηµοτικού Συµβουλίου 

3. Βασίλειος Γρούµπας --- Αντιδήµαρχος 

4. Γεώργιος ∆αµηλάκος --- Αντιδήµαρχος 

5. Βασιλική Καραβία --- Αντιδήµαρχος 

6. Αριστείδης Κρεµµύδας ∆ηµοτικός Σύµβουλος --- Επικεφαλής του Συνδυασµού «Ριζοσπαστική ∆ηµοτική Κίνηση Μοσχάτου – Ταύρου». 

7. Αθανάσιος Μελίστας --- ∆ηµοτικός Σύµβουλος 

8. ∆ηµήτριος Ζώταλης --- ∆ηµοτικός Σύµβουλος 

9. Παναγιώτης Κυριαζίδης --- ∆ηµοτικός Σύµβουλος --- Επικεφαλής του Συνδυασµού «Λαϊκή Συσπείρωση Μοσχάτου - Ταύρου» 

10. Αναστασία Λεγάκη ∆ηµοτικός Σύµβουλος --- Επικεφαλής του Συνδυασµού «Ενωµένοι Κερδίζουµε» 

11. Αντώνιος Μπούτσης --- Ανεξάρτητος ∆ηµοτικός Σύµβουλος 

Το έργο της ∆ιαπαραταξιακής Επιτροπής, θα συνδράµει εφόσον αυτό ζητείται η ∆ιευθύντρια της Κοινωνικής Μέριµνας Μοσχάτου κ. Κων/να Κατσούγκρη. 

Της απόφασης προηγήθηκε η εισήγηση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου.

Αναλυτικά
Ο ∆ήµαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Γ. Ευθυµίου απευθυνόµενος στο σώµα τόνισε τα εξής; Κατόπιν πολλών αιτηµάτων συµπολιτών µας, λόγω των προβληµάτων, που έχουν ανακύψει στη λειτουργία του Σωµατείου, το ∆ηµοτικό Συµβούλιο συνεδριάζει εκτάκτως. 
Το Φιλανθρωπικό Σωµατείο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» έχει επιτελέσει σηµαντικό έργο όλα αυτά τα χρόνια παρέχοντας φροντίδα σε ηλικιωµένα άτοµα και έχει βραβευτεί από την Ακαδηµία Αθηνών. Ο ∆ήµος ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό του. Πρόθεση του ∆ήµου και του ∆ηµοτικού Συµβουλίου είναι να συµβάλλουν στην επίλυση των προβληµάτων που έχουν ανακύψει στη λειτουργία του Σωµατείου. 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος καλεί την κα Κωνσταντίνα Κατσούγκρη ∆ιευθύντρια του Φιλανθρωπικού Σωµατείου «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» καθώς και την κα Γεωργία Μακρή πρώην Πρόεδρο του ∆ιοικητικού Συµβουλίου, να ενηµερώσουν σχετικά µε την λειτουργία και τα προβλήµατα που έχουν παρουσιαστεί, καθώς και να απαντήσουν σε ερωτήµατα των ∆ηµοτικών Συµβούλων. 

Μετά από τη πολύωρη διάρκεια της συζήτησης, η οποία αφορούσε ερωτήσεις προς την απερχόµενη διοίκηση της Μέριµνας και τις τοποθετήσεις που ακολούθησαν, ο ∆ήµαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Γ. Ευθυµίου προτείνει την συγκρότηση της ∆ιαπαραταξιακής Επιτροπής, ώστε να µελετήσει το θέµα που έχει ανακύψει σχετικά µε την Κοινωνική Μέριµνα Μοσχάτου καθώς και να εξεταστούν τρόποι, προκειµένου να συνεχίσει την λειτουργία της. Όπου χρειαστεί, η διαπαραταξιακή θα µπορεί να καλεί την ∆/ντρια της Κοινωνικής Μέριµνας Μοσχάτου κας Κωνσταντίνας Κατσούγκρη για παροχή ενηµέρωσης. Το θέµα θα επανέλθει στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο. 

 Προτείνει ως µέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής τους εξής ∆ηµοτικούς Συµβούλους: Τον Πρόεδρο του ∆ηµοτικού Συµβουλίου κ. ∆ηµήτριο Σούτο, του Αντιδηµάρχους κ.κ. Βασίλειο Γρούµπα, Γεώργιο ∆αµηλάκο, Βασιλική Καραβία, τον επικεφαλής της µείζονος αντιπολίτευσης κ. Αριστείδη Κρεµµύδα, τους ∆ηµοτικούς Συµβούλους της µείζονος αντιπολίτευσης κ.κ. Αθανάσιο Μελίστα, ∆ηµήτριο Ζώταλη, καθώς και τους επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.κ. Παναγιώτη Κυριαζίδη και Αναστασία Λεγάκη. 

 Στη συνέχεια ο Ανεξάρτητος ∆ηµοτικός Σύµβουλος κ. Αντώνης Μπούτσης δήλωσε την επιθυµία του να συµµετάσχει στην ανωτέρω διαπαραταξιακή. 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...