Η Μουσική Γωνιά στο 2ο Φεστιβάλ Τεχνών στον Ταύρο (εικόνες)

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 | 11:37:00 π.μ.

Με επιτυχία συνεχίζεται το 2ο Φεστιβάλ Τεχνών 2018, του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου – Ταύρου, στο Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων στο Ταύρο! 

Χθες Πέμπτη 7 Ιουνίου πραγματοποιηθηκε με μεγάλη επιτυχία και με εξαιρετική παρουσία η συναυλία από την Μουσική Γωνιά του Δήμου. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Απόστολος Σιωκας! 

Στο 1ο μέρος Ορφικοί Ύμνοι. Παρουσίαση παράστασης από το Μέγαρο Μουσικής με κομμάτια από το έργο του Γιάννη Μαρκόπουλου. «Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ» 

Στο 2ο μέρος Λαϊκό Πρόγραμμα! 

Υπεύθυνη διδασκαλίας : Ειρήνη Κοντοσώρου


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...