Εγκαίνια εκθέσεων καλλιτεχνικών Κοινότητας Ταύρου (εικόνες)

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 | 2:26:00 π.μ.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, διοργανώνει και φέτος ένα φεστιβάλ σε ανοικτό χώρο με στόχο να παρουσιάσει και να αναδείξει όλο τον πλούτο της καλλιτεχνικής του παραγωγής, σε ένα διευρυμένο κοινό, διαμορφώνοντας, με τον τρόπο αυτό, ένα πολιτιστικό γεγονός υπερτοπικής σημασίας. 

Το 2ο Φεστιβάλ Τεχνών πραγματοποιείται από την 1η Ιουνίου έως και την 9η Ιουνίου 2018, στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων (Κωνσταντινουπόλεως 2, Ταύρος). Ένα πανέμορφο Πάρκο 50 στρεμμάτων, πνιγμένο στο πράσινο με μονοπάτια για βόλτες και εξερεύνηση, με παιδική χαρά και χώρους στάθμευσης. 

Χθες, Παρασκευή 1 Ιουνίου, έγινε η έναρξη του Φεστιβάλ με την παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Απόστολου Σιώκα και του Πρόεδρου της Κοινωφελούς κ. Παναγιώτη Χατζηαντωνίου. Παρόντες επίσης Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και από τις δυο ενότητες του Δήμου. 

Πρώτη μέρα το Φεστιβάλ Τεχνών παρουσίασε εκθέσεις Κοινότητας Ταύρου με ελεύθερη είσοδο. 
Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν έως και 9 Ιουνίου. 
Καθημερινά 18.00 – 22.00 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι συμμετέχοντες στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου με την καθοδήγηση των καλλιτεχνικών υπευθύνων τους θα παρουσιάσουν, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, μοναδικά δημιουργήματα και καλλιτεχνικά έργα που έχουν δημιουργηθεί με μεράκι, φαντασία, δεξιοτεχνία και κυρίως αγάπη! 

**************************** 

Έκθεση ζωγραφικής από το τμήμα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου της κοινότητας Ταύρου! 

Σχήματα και χρώματα, εικόνες και αντικείμενα μεταμορφώνονται σε έργα τέχνης. Πίνακες, σχέδια, απεικονίσεις, τεχνοτροπίες, ψηφιδωτά. Εικαστικά έργα δημιουργίας και έκφρασης από μικρούς και μεγάλους. 

Υπεύθυνος διδασκαλίας: Σταύρος Μάλαμας 

***************************** 

Έκθεση -Παρουσίαση έργων ΒΙΤΡΩ από το τμήμα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου. 

Οι καλλιτεχνικές προκλήσεις στο τμήμα Βιτρώ είναι ατελείωτες. Τα Βιτρώ, έγχρωμα κομμάτια γυαλιού, κατάλληλα κομμένα , τροχισμένα και ενωμένα μεταξύ με λωρίδες μολυβιού, συντελούν σε συνθέσεις αντικειμένων με συγκεκριμένο άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, που διαπερνά το φως και δημιουργεί ανεπανάληπτο θέαμα. 

Υπεύθυνη διδασκαλίας: Λίδα Ραϊση. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

 ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ MY MOSXATO.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...