Home » , , , , , » Απάντηση Βασίλη Γρούμπα σε δημοσίευμα για το «βοήθεια στο σπίτι»

Απάντηση Βασίλη Γρούμπα σε δημοσίευμα για το «βοήθεια στο σπίτι»

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 | 4:35:00 μ.μ.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου Βασίλειος Γρούμπας απαντά σε δημοσίευμα του τοπικού site tavrosnews.gr σε σχετικό άρθρο για το «βοήθεια στο σπίτι». 
29/6/2018 
ΠΡΟΣ εκδότη Tavrosnews Μαλανδρίνο Αντώνη 

 Απάντηση σε δημοσίευμα 

 H παραπληροφόρηση βλάπτει το «βοήθεια στο σπίτι» και την τοπική κοινωνία 

Με αφορμή το σχόλιό σας για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», τονίζουμε τα εξής: Tο πρόγραμμα αυτό αποτελεί μία σημαντική κοινωνική προσφορά του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, η οποία παρέχει υπηρεσίες σε πολίτες ηλικιωμένους άνω των 60 ετών και ΑΜΕΑ, ύστερα από αίτησή τους και έπειτα από κοινωνική έρευνα. 

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου προκειμένου να ισχυροποιήσει το πρόγραμμα σε μόνιμη βάση με απόφαση και ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προχώρησε σε μονιμοποίηση έξι συμβασιούχων εργαζόμενων στο πρόγραμμα, προκειμένου να βοηθήσει στην απρόσκοπτη λειτουργία του προγράμματος και να στηρίξει τις ίδιες τις εργαζόμενες, εξαιτίας της κρισιμότητάς του. Έτσι οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού αυτού καλύπτονται από τα τακτικά έσοδα του Δήμου και όχι από το πρόγραμμα που επιχορηγείται από την Πολιτεία. Αυτό αποτελεί μία επιλογή της Δημοτικής Αρχής υπέρ των εργαζομένων αυτών, την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι του αντίστοιχου προγράμματος σε ολόκληρη τη χώρα προχωρούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις για να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους. Καθημερινά δε, διατίθεται το αυτοκίνητο του «Βοήθεια στο σπίτι» για την απρόσκοπτη υλοποίηση του προγράμματος. 

 Σε ό,τι αφορά τα αναγραφόμενα στο σχόλιό σας, ελέγξαμε τα καταγγελλόμενά και διαπιστώσαμε τα εξής: 

 Τη συγκεκριμένη ημέρα που αναφέρετε, χωρίς να υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον εν λόγω πολίτη, εργαζόμενη του προγράμματος, κατά παρέκκλιση των υπηρεσιακών της καθηκόντων, πραγματοποίησε οικειοθελή επίσκεψη στο σπίτι του πολίτη εντός μάλιστα ωραρίου εργασίας, ως μη όφειλε αφού αυτό δεν είχε ζητηθεί υπηρεσιακά από τον ενδιαφερόμενο. Φυσικά και δε ζητήθηκε αυτοκίνητο γιατί δεν ήταν μία επίσκεψη προγραμματισμένη και καθορισμένη! 

Η προσπάθειά σας μέσω του δημοσιεύματός σας για απαξίωση της Δημοτικής Αρχής σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του «Βοήθεια στο σπίτι» είναι απαράδεκτη, μικρόψυχη και μίζερη, γιατί διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, η οποία περιγράφεται πιο πάνω με σαφήνεια, σύμφωνα με την ενημέρωση που μας παρείχε και η ίδια η εργαζόμενη. 

Κλείνοντας, θεωρώ ότι δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή, εκθέτοντας μάλιστα εργαζόμενη τη στιγμή που παρείχε οικειοθελή υπηρεσία σε πολίτη, μη εγγεγραμμένο στο πρόγραμμα και εκτός των υπηρεσιακών καθηκόντων της. 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών 
Βασίλειος Γρούμπας

Σας παραθέτουμε εδώ το σχετικό άρθρο του tavrosnews.gr.Ενημέρωση είχαμε από το προσωπικό προφίλ του Αντιδημάρχου στο facebook


.


.

....................................
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...