Ο Δήμαρχος Ανδρέα Ευθυμίου βράβευσε το Μιχάλη Παουρη (βίντεο)

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 | 4:54:00 μ.μ.

2ο Φεστιβάλ Τεχνών - Βράβευση του Μιχάλη Παουρη από τον Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Τεχνών πραγματοποιηθηκε με μεγάλη επιτυχία συναυλία με τον Ταυριωτη Καλλιτέχνη του μπουζουκιού Μιχάλη Παουρη!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, κ.Ανδρέας Ευθυμίου βράβευσε τον Μιχάλη για την πλούσια καλλιτεχνική του πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

"Είμαι περήφανος που έχω γνωρίσει ένα παιδί από τον Ταύρο που έχει συνεργαστεί με ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς, είναι παθιασμένος με την μουσική και τη συνεχή δουλειά, παραμένει πάντα σεμνός και τιμά την πόλη του. Michael Paouris, όσα μπράβο και αν σου πούμε για την πορεία και το ήθος σου" είναι λίγα, είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

 .....................

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...