Home » , , , , , » Ένας χρόνος "Αστυνομικός της Γειτονιάς" Μοσχάτου - Ταύρου

Ένας χρόνος "Αστυνομικός της Γειτονιάς" Μοσχάτου - Ταύρου

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 | 9:05:00 μ.μ.

Ένας χρόνος Αστυνομικός της Γειτονιάς Μοσχάτου - Ταύρου.  
Στα πλαίσια της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί με τους πολίτες, οι "Αστυνομικοί της Γειτονιάς"  μας παρουσιάζουν ένα μέρος από τις δραστηριότητες της χρονιάς που πέρασε. Από τον Ιούλιο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2018

 Δείτε την ανακοίνωση που μας απέστειλαν από το γραφείο τύπου των Αστυνομικών της Γειτονιάς!

Όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει ο κυριότερος στόχος του θεσμού του «Αστυνομικού της Γειτονιάς» είναι η επικοινωνία μας με την κοινωνία, η επιβράβευση μας είναι η εμπιστοσύνη σας. Από την πρώτη κιόλας στιγμή οι φορείς του τόπου όπως η Δημοτική Αρχή, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, η εκπαιδευτική κοινότητα, ιδρύματα όπως η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου κ.α., ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου, αλλά και πλήθος πολιτών μας άνοιξαν τις πόρτες τους, μας εμπιστεύτηκαν και συνεργάστηκαν μαζί μας για την επίλυση προβλημάτων και άλλων ζητημάτων Αστυνομικής Φύσεως που τους απασχολούσαν. Βέβαια δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο προσωπικό και στη Διοίκηση του Α.Τ. Μοσχάτου-Ταύρου, οι οποίοι με υπερβάλλον ζήλο και με υψηλή την αίσθηση του καθήκοντος στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν στην επίλυση όλων των προβλημάτων που σας απασχόλησαν. 

 Στα πλαίσια λοιπόν της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει μαζί σας θεωρήσαμε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μοιραστούμε ένα μέρος από τη δραστηριότητα μας τη χρονιά που πέρασε. Έτσι από τον Ιούλιο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2018: 

 Ανταποκριθήκαμε σε διακόσια είκοσι δύο αιτήματα πολιτών, επιληφθήκαμε σε πενήντα δύο καταγγελίες πολιτών και φορέων του τόπου. 

 Της 05 Δεκεμβρίου του 2017 συμμετείχαμε στη δράση της Κοινωνικής Μέριμνας «Στολίζοντας το Σπίτι της Γιαγιάς και του Παππού». 

 Της 18 και της 19 Δεκεμβρίου του 2017 και έχοντας ως γνώμονα ότι οι κλοπές και οι διαρρήξεις αυξάνονται κατά την περίοδο των εορτών, παρευρεθήκαμε στα ΚΑΠΗ Μοσχάτου και Ταύρου αντίστοιχα όπου τους ενημερώσαμε σχετικά τρόπους πρόληψης και αποτροπής διαρρήξεων στις οικίες τους. 

  Της 24 Ιανουαρίου του 2018, βρεθήκαμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου με θέμα «Ενημέρωση φορέων και πολιτών του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σχετικά με το θεσμό του Αστυνομικού της Γειτονιάς». 

 Της 31 Ιανουαρίου του 2018 παρευρεθήκαμε στην Ημερίδα της Πνευματικής Εστίας, σχετικά με την Ασφαλή Πλοήγηση στο διαδίκτυο, με ομιλητές τον Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Παπαπροδρόμου και συναδέλφους της ίδιας υπηρεσίας. 

 Της 07 Μαρτίου του 2018, βρεθήκαμε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου, όπου συζητήσαμε μαζί με τους μαθητές του σχολείου για την «Ενδοσχολική βία». 

 Την 28 Μαρτίου του 2018 διοργανώσαμε Ημερίδα σχετικά με την «Οδική Συμπεριφορά», στο Παλιό Δημαρχείο του Ταύρου με ομιλητές: 
 • Τον κύριο Τάκη Πουρναράκη (Δημοσιογράφο, Μηχανολόγο-Μηχανικό, Εκφωνητή της F1 από το 1997 έως το 2015) 
• Λιαράκος Λ. Νικόλαος (Ορθοπεδικός Χειρούργος) 
• Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. του Τμήματος Τροχαιάς Καλλιθέας 

 Την 01 Απριλίου του 2018 διοργανώσαμε Ημερίδα σχετικά με την «Οδική Συμπεριφορά», στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου με ομιλητές: 

• Τον κύριο Τάκη Πουρναράκη (Δημοσιογράφο, Μηχανολόγο-Μηχανικό, Εκφωνητή της F1 από το 1997 έως το 2015) 
• Λιαράκος Λ. Νικόλαος (Ορθοπεδικός Χειρούργος) 
• Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. του Τμήματος Τροχαιάς Πειραιά 

 27 Απριλίου 2018 βρεθήκαμε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου όπου συζητήσαμε με τους μαθητές σχετικά με την «κυκλοφοριακή αγωγή». 

 11 Μαΐου 2018 βρεθήκαμε στη Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου, όπου συνάδελφοι της υπηρεσίας μας έπαιξαν μουσική για τους Παππούδες και τις Γιαγιάδες του Ιδρύματος. 

 Την 14 Ιουνίου 2018 βρεθήκαμε στον Α παιδικό σταθμό Μοσχάτου, όπου συζητήσαμε και ζωγραφίσαμε μαζί με τα παιδιά για την κυκλοφοριακή αγωγή. 

 Την 23 Ιουνίου 2018, συμμετείχαμε μαζί με συναδέλφους της υπηρεσίας μας στη Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου και του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, «ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ». 

 Από τη μεριά μας σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε συνεργασία μαζί σας, να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον για εσάς και για τα παιδιά σας. 

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι: 

Γραφείο «Αστυνομικών της Γειτονιάς» Μοσχάτου-Ταύρου,Οδός Αράχθου αρ. 15 (Ισόγειο) Μοσχάτο, Τηλ:210-4839756 

Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας Αστυνομικού Τμήματος Μοσχάτου-Ταύρου,Οδός Αράχθου αρ. 15 (Ισόγειο) Μοσχάτο, Τηλ:210-4839742 

Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας Τμήματος Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου,Οδός Αράχθου αρ. 15 (2ος Όροφος) Μοσχάτο, Τηλ:210-4839744

Πατήστε εδώ να δείτε εδώ δράσεις των Αστυνομικών της Γειτονιάς

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...