Home » , , , , , » Η ομάδα της K.M.A.E.S.-Education ξεχώρισε στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Taekwondo

Η ομάδα της K.M.A.E.S.-Education ξεχώρισε στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Taekwondo

Written By ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΟΥ on Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018 | 8:32:00 μ.μ.

Χάλκινο μετάλλιο για τον Μοσχατιώτη Μαρκάκη Κωνσταντίνο, στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Taekwondo Hanmadang 2018 της Κορέας, ο οποίος συμμετείχε με τετραμελής ομάδα του Γυμναστηρίου Αεροβίωση από το Μοσχάτο! Το φεστιβάλ αφορά το τεχνικό κομμάτι του Taekwondo και αναδεικνύει τις επιδεξιότητες των αθλητών!

Το Kukkiwon, γνωστό και ως η Παγκόσμια Έδρα του Taekwondo και «σπίτι» της Παγκόσμιας Ακαδημίας Taekwondo, είναι ο επίσημος κυβερνητικός οργανισμός του Taekwondo, που έχει ιδρυθεί από την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας. Υπεύθυνο για τη διάδοση και την εξέλιξη του Taekwondo εκδίδει τις επίσημες βαθμίδες DAN για όλο τον κόσμο. Φέτος διοργάνωσε για ακόμη μια φορά το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Taekwondo Hanmadang 2018, με 3400 συμμετοχές από 62 χώρες, στο νησί Jeju της Νότιας Κορέας. Το φεστιβάλ αυτό αφορά το τεχνικό κομμάτι του Taekwondo και αναδεικνύει τις επιδεξιότητες των αθλητών.

Στο φεστιβάλ αυτό μέρος πήρε η Korean Martial Arts European Society – Education (K.M.A.E.S. - Education) εκπροσωπώντας την Ελλάδα, με αθλητές από το Γυμναστήριο «Αεροβίωση», από τη σχολή Γ.Α.Ο. Taekwondo Ρόδου και από τη σχολή «Σπάτα Korean Martial Arts». Αρχηγός της αποστολής ήταν ο δάσκαλος Μυλωνάκης Παναγιώτης. Να σημειωθεί η εξαιρετική του δουλειά, η οργάνωση της ομάδας, η υποστήριξη που παρείχε σε όλους τους αθλητές κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού και της διοργάνωσης αυτής.


Η εκπροσώπηση έγινε από το Γυμναστήριο «Αεροβίωση» (Μοσχάτο) με προπονητή τον Κανέλλο Δημήτριο και τους αθλητές Πηλακούτα-Δεπασκουάλε Φίλιππο, Πανταζόπουλο Ευστάθιο και Μαρκάκη Κωνσταντίνο. Ο δάσκαλος Καζαντζόγλου Παύλος εκπροσώπησε τη σχολή Γ.Α.Ο. Taekwondo Ρόδου. Η αθλήτρια Παρασκευοπούλου Θεοδώρα-Βενετία, μαζί με τους συναθλήτες της Ιωαννίδη Σταμάτιο και Ρηγάκη Γεώργιο και με το δάσκαλό τους Μυλωνάκη Παναγιώτη εκπροσώπησαν τη σχολή «Σπάτα Korean Martial Arts».

Παραλίγο χρυσή η αθλήτρια Παρασκευοπούλου Θεοδώρα-Βενετία, η οποία αν και πέρασε πρώτη στους προκριματικούς του knife hand breaking στην κατηγορίας της, ακυρώθηκε στον τελικό. Παρ’ όλ’ αυτά για όλη την ομάδα της K.M.A.E.S.-Education είναι νικήτρια για την εξαιρετική της επίδοση! 


Σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις, όμως, από όλους τους αθλητές και η ομάδα επέστρεψε με δύο μετάλλια στις αποσκευές της. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο δεκαεξάχρονος Μοσχατιώτης αθλητής Μαρκάκης Κωνσταντίνος μετά τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό all – around breaking. Ο δάσκαλος Καζαντζόγλου Παύλος επιστρέφει στη Ρόδο με χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο διαγωνισμό fist breaking.

Τελική κατάταξη ομάδας K.M.A.E.S.-Education:


• Ρηγάκης Γεώργιος: 52ος στο authorized poomsae και 11ος στο all-around breaking


• Πανταζόπουλος Ευστάθιος: 44ος στο authorized poomsae και 6ος στο speed breaking


• Παρασκευοπούλου Θεοδώρα-Βενετία: 32η στο authorized poomsae και 10η στο knife hand breaking


• Πηλακούτας-Δεπασκουάλε Φίλιππος:16ος στο speed breaking και 11ος στο knife hand breaking


• Κανέλλος Δημήτριος: 12ος στο speed breaking και 11ος στο fist breaking


• Μυλωνάλης Παναγιώτης: 10ος στο knife hand breaking και 5ος στο speed breaking


• Ιωαννίδης Σταμάτιος: 7ος στο speed breaking και 6ος στο knife hand breaking


• Καζαντζόγλου Παύλος: 7ος στο knife hand breaking και 3ος στο fist breaking


• Μαρκάκης Κωνσταντίνος: 5ος στο high jump kicking και 3ος στο all-around breaking


Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή. Για εμάς είναι όλοι τους νικητές και κατάφεραν να διαπρέψουν στην άλλη άκρη της γης!!!ΠΗΓΗ protothema.gr

.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

twitter facebook google plus YOUTUBE rss feed email

E-MAIL mymosxato@gmail.com

Το "MY MOSXATO" είμαστε όλoι εμείς. Στείλτε μας το άρθρο σας, την είδησή σας, το δελτίο τύπου, την καταγγελία σας, την φωτογραφία σας, το video σας στο "e-mail" μας και θα δημοσιευθεί άμεσα. Με την βοήθειά σας γινόμαστε καλύτεροι! "ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ e-mail"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χαμένος Θησαυρός-Κοινωνική Μέριμνα

Θερμιδομετρητής:

 


Αυτή ή εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα
Support : Δημιουργία και Συντήρηση Ιστοσελίδας |COSMOS NEWS Copyright © 2011-2016. Το Μοσχάτο Μου-ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ - All Rights Reserved
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...